Pot sa particip la licitatie daca modalitatea de cumparare este prin credit bancar? Garantia de participare pot sa o platesc, dar pentru restul de suma ce trebuie sa obtin de la banca? Alta solutie exista? Am neaparat nevoie de aprobarea creditorului? El ar putea sa solicite doar diferenta intre suma calculata de el si cea calculata de executor sau poate sa conteste actul de vanzare-cumparare? Stiu ca este foarte complicata situatia....
Multumesc mult pentru lamuriri. A mai aparut insa o problema. Executorul judecatoresc este de acord cu vanzarea si va formula o adresa in acest sens, dar creditorul nu este de acord cu suma calculata de executor. Ce pot face?
Am vorbit cu executorul judecatoresc. Acesta este de acord cu vanzarea, o parte din suma urmand sa fie virata in contul sau pentru stingerea debitului. Intrebarea mea este: este valabil actul de vanzare cumparare in aceste conditii sau poate fi declarat nul?
Doresc sa cumpar un apartament prin credit bancar. Am aflat ca acest apartament are o somatie inscrisa in Cartea Funciara de catre un executor judecatoresc. In ce conditii mai pot sa cumpar acest apartament fara sa particip la o licitatie?