unii dintre proprietarii blocului in care detin un apartament, au decis sa se debranseze de la reteaua comuna de gaze si sa se conecteze individual la acesta retea. Acesta conectare individuala s-a realizat printr-o retea de tevi trase/montate pe casa scarii dar si pe unul din peretii exteriori ai apartamentului meu. Tevile montate pe peretele exterior al apartamentului meu, fiind la o distanta mai mica de 15cm de zid nu vor mai permite izolarea termica a apartamentului, lucrare care este prevazut a se derula si in sectorul 4. Nu mi-am dat acordul pentru nici o lucrare la reteaua de gaze, Aceasta a fost initiata de cel care detine stampila asociatiei si care isi aroga functia de presedinte . Afirmatia mea este determinata de faptul ca ultima adunare generala a asociatiei a fost in anul 2000 cand a fost desemnat presedintele pe 4 ani, de atunci nu a mai avut loc nici o adunare, nici o desemnare in structura organizatorica a a sociatiei. Mai nou vecinii mei de apartament mi-au cerut acord scris pentru ca ei sa se deebranseze de la RADET. Nu mi-am dat acordul. Sunt nemultumita ca tevile nu vor permite izolarea termica a peretelui apartamentului meu. Ce pot/trebuie sa fac in acest moment/in viitor pentru a-mi proteja proprietatea si pentru nu suporta alte consecinte nefavorabile urmare acestei situatii