avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1862 soluții astăzi
Forum Activitate xyz2

Activitate xyz2

Răspuns la discuția Mai pot primi stimulentul ?
Asta este.! Ii felicit cu acesta ocazie pe cei care fac legile! Sunt foarte buni !=D>
Va multumesc inca o data .
Numai Bine!
Răspuns la discuția Mai pot primi stimulentul ?
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Ar mai fi totusi o problema si imi cer scuze ca nu am fost mai explicita atunci cand am scris primul mesaj (nu credeam ca ar putea sa conteze atat de mult :stunned:). Eu am intrat in activitate la data de 1 iulie, iar copilul a implinit un an pe data de 12 iulie. Ma mai incadrez la punctul b)?
Răspuns la discuția Mai pot primi stimulentul ?
S-a publicat legea in M.O.? Care e continutul ei?
Răspuns la discuția Mai pot primi stimulentul ?
S-a votat legea. Mai pot face ceva? Concediul de ingrijire al copilulului ar fi fost pana in iunie 2013. Pot lua stimulentul pentru lunile care urmeaza pana la aceasta data?
Am renuntat la concediul de ingrijire al copilului si am reintrat in activitate de o luna (dupa ce copilul a implinit un an) deoarece aici (la primarie) am fost informata ca voi primi stimulentul. Eu optasem pentru varianta de concediu de 2 ani. Am primit deja si decizia prin care stimulentul mi-a fost respins.
Doamna ministru al muncii a facut acum cateva zile o afirmatie prin care preciza ca vor modifica legea in toamna in asa fel incat sa poata primi stimulentul si mamele care au optat pentru concediu de doi ani.Intrebarea mea este: Daca intra in vigoare legea, mai pot primi stimulentul in cazul in care raman in activiate? Daca da, cum?

Multumesc!