dar nu s-a intamplat nimik din toate aceste articole date de dvs. atunci ce se poate intampla?
dar nu putem merge inaintea lor sa facem o declaratie cum ca vrem sa fim impreuna si ca nu m-a corupt in niciun fel. se poate acest lucru? si daca se poate face ceva in legatura cu asta ce ar trebui sa spunem politiei in acea declaratie?
as mai avea o intrebare : daca parintii mei nu sunt de acord cu el, dar eu totusi vreau sa fiu cu el in continuare pot face acest lucru? si el sa nu aibe probleme..
dar ar putea sa i se intocmeasca dosar penal? nici daca merg parinti mei la politie sau in alta parte? as putea sa ma vad cu el incontinuare si nu va pati nimica?
dar nu m-a obligat sau fortat in nikun mod. am fpst de acord amandoi de aceasta decizie (inca eu am insistat un pic asupra lui). nu este tutore etc ci noi ne-am cunoscut in parc pur si simplu si am inceput o relatie impreuna. deci nu nu m-a obligat sau ar fi profitat de increderea mea
dar am auzit k nu poate pati ceva din moment ce eu am avut peste 15 ani.si k am fost de acord cu el in privinta asta. si am mai auzit k dk ai mei nu pot dovedi ca am fost virgina inainte sa fiu u el nu ar pati nimika.. e adevarat?
poi eu anul acesta in noiembrie fac 16 ani. iar eu am facut dragoste cu el acum cateva luni. deci aveam deja 15 ani. dar totusi dk ai mei ar merge si ar depune plangere asupra sa si eu am fost de acord cu aceste relatii ar putea sa aiba probleme?
buna.eu am 16 ani si prietenul meu are 27 de ani.suntem de mult timp impreuna si ne-am inceput viata sexuala de ceva timp. parintii mei au fost despartiti si au fost de acord cu el.dar dupa ce s-au impacat s-au intors impotriva lui amenintandu-l k il trimite la politie ca m-a corupt.dar nu este adevarat pt k nu m-a foartat in nikiun fel si niki nu mi-a promis palate etc. ar putea sa-i faca rau in vreun fel in privibta asta? doresc raspunsuri sincere si concrete. multumesc :belay: