buna.eu am 16 ani si prietenul meu are 27 de ani.suntem de mult timp impreuna si ne-am inceput viata sexuala de ceva timp. parintii mei au fost despartiti si au fost de acord cu el.dar dupa ce s-au impacat s-au intors impotriva lui amenintandu-l k il trimite la politie ca m-a corupt.dar nu este adevarat pt k nu m-a foartat in nikiun fel si niki nu mi-a promis palate etc. ar putea sa-i faca rau in vreun fel in privibta asta? doresc raspunsuri sincere si concrete. multumesc :belay:
Numai daca ati intretinuti relatii rexuale inainte ca tu sa implinesti 15 ani, altfel nu va putea fi tras la raspundere penala din moment ce ti-ai dat acordul.
poi eu anul acesta in noiembrie fac 16 ani. iar eu am facut dragoste cu el acum cateva luni. deci aveam deja 15 ani. dar totusi dk ai mei ar merge si ar depune plangere asupra sa si eu am fost de acord cu aceste relatii ar putea sa aiba probleme?
dar am auzit k nu poate pati ceva din moment ce eu am avut peste 15 ani.si k am fost de acord cu el in privinta asta. si am mai auzit k dk ai mei nu pot dovedi ca am fost virgina inainte sa fiu u el nu ar pati nimika.. e adevarat?
Acesta poate fi tras la raspundere penala in baza art. 198 Cod Penal (actul sexual cu un minor) daca se poate dovedi ca ati intretinut relatii sexuale inainte de implinirea varstei de 15 ani deoarece aceasta este conditia ceruta de lege prevazuta in alin. (1). Dvs. spuneti ca sunteti de mult timp impreuna si ca v-ati inceput viata sexuala de ceva timp. In acest caz conteaza foarte mult varsta pe care o aveati atunci, pentru ca fapta sa poata fi incadrata in art.198 alin.(1) C. pen. Daca nu aveati 15 ani impliniti, atunci sunt indeplinite conditiile prin care prietenul dvs. poate fi tras la raspundere in baza faptei prevazute de legea penala- act sexual cu un minor.
Ma nu mesc willi
tyebowilli
ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)
Relatii cu un minor
BYA_NELY
am si eu nevoie de ajutor specializat intr-o problema.am o cunostinta care are o relatie cu o fata care abia peste 2 luni face 18 ani.el are 30ani.parintii ei ... (vezi toată discuția)