Buna seara,daca e asa,e din fericire,nu din pacate,inseamna ca sunt acoperita legal,daca eu apreciez,pe baza unui diagnostic corect si real...,apt sau inapt;suntem din ce in ce mai revendicativi,probabil asta e varsta societatii noastre,solicitantii/pacientii de abia asteapta sa dea pe cineva in judecata daca nu le convine ce aud si vad scris despre ei.Bun,sa solicit la MS DAR,PE CE CALE?Multumesc din suflet ptr raspuns si indrumare.#-o
:)Multumesc mult ptr. raspuns,am lipsit un pic din localitate,acum am citit;m-am linistit ,mi-am crapat capul sa caut pe net liste cu afectiuni medicale,m-am gandit ca ,atata timp cat Ministerul Transporturilor a publicat o lista extrem de amanuntita si restrictiva,referitor la aptitudinea de sofer profesionist,e musai ca si astia de la M.S sa procedeze pe masura...;ramane la aprecierea personala care poate fii atat de subiectiva...;dupa mine,eu nu prea as da la nimeni,in afara unei meserii care o impune.
Buna ziua,sint medic ,ma intereseaza strict dpdv medical lista afectiunilor medicale ptr aptitudinea de permis port-arma;nu ma intereseaza documentele necesare,asta e treaba politiei;va multumesc.