avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate viorel_soare

Activitate viorel_soare

Discuție Recuperare taxa
Am o maşină din 1999 , motor 1.6 benzină şi taxa de timbru pe care statul roman mi-o cere e destul de mare, adică 750 euro .Pot să o inmatriculez şi după să recuperez taxa .

Buna ziua stimati si stimate , am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema.Am primit o amenda administrativa , pe care trebuie sa o platesc in termen de 20 de zile , chestia este ca nu am inca suma de bani , pe care o sa o am cam intr-a 22 - a zi .Am inteles ca se trece la executare silita daca nu o platesc , dar daca o platesc cu 2 zile intarziere ,tot la fel este procedura ?
Răspuns la discuția Calcul retroactiv
Am platit deja calculul retroactiv,acum mi s-a zis sa astept rezultatele,daca mai pot face ceva intre timp si ma puteti ajuta,va rog.
Răspuns la discuția Calcul retroactiv
Va multumesc
Va salut, am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am fost oprit de organele de politie acum cateva zile , control de rutina , am fost testat cu aparatul etilotest tip Drager , mi-a iesit o alcoolemie de 0.53 in aer expirat.Mi s-au recoltat probe biologice , rezulatatele fiind de 0.9 si respectiv 0.8 .Am cerut un calcul retroactiv al alcoolemiei , mentionand in declaratie ca am baut 3 beri Bergenbier Fresh Lemon si un pahar de vin sprit de 250 ml.Acum astept rezultatele.
Ma puteti indruma cu cateva sfaturi sau altceva.? ?