Am o maşină din 1999 , motor 1.6 benzină şi taxa de timbru pe care statul roman mi-o cere e destul de mare, adică 750 euro .Pot să o inmatriculez şi după să recuperez taxa .
Buna ziua stimati si stimate , am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema.Am primit o amenda administrativa , pe care trebuie sa o platesc in termen de 20 de zile , chestia este ca nu am inca suma de bani , pe care o sa o am cam intr-a 22 - a zi .Am inteles ca se trece la executare silita daca nu o platesc , dar daca o platesc cu 2 zile intarziere ,tot la fel este procedura ?
Va salut, am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am fost oprit de organele de politie acum cateva zile , control de rutina , am fost testat cu aparatul etilotest tip Drager , mi-a iesit o alcoolemie de 0.53 in aer expirat.Mi s-au recoltat probe biologice , rezulatatele fiind de 0.9 si respectiv 0.8 .Am cerut un calcul retroactiv al alcoolemiei , mentionand in declaratie ca am baut 3 beri Bergenbier Fresh Lemon si un pahar de vin sprit de 250 ml.Acum astept rezultatele.
Ma puteti indruma cu cateva sfaturi sau altceva.? ?