avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda administrativa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda administrativa

Buna ziua stimati si stimate , am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema.Am primit o amenda administrativa , pe care trebuie sa o platesc in termen de 20 de zile , chestia este ca nu am inca suma de bani , pe care o sa o am cam intr-a 22 - a zi .Am inteles ca se trece la executare silita daca nu o platesc , dar daca o platesc cu 2 zile intarziere ,tot la fel este procedura ?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 19:01, 7 Martie 2013
ce fel de amenda administrativa ati primit? nu curg penalitati de intarziere in acest caz, nu veti fi executat silit in doua zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati neplata tva gabrielamaria gabrielamaria Buna ziua, nu ma pricep la contabilitate, insa familia are un SRL (la care sunt si eu administrator) si avem de platit TVA in valoare de 14000 lei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa GeSStapo88 GeSStapo88 Buna seara . Continutul subiectului consta in: \\"...pentru fapta savarsita (loviri si alte violente) vi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ! stefanu stefanu Am primit o amenda administrativa de 100 ron si 30 de ron cheltuieli de judecata . Daca nu o sa platesc in 15 de zile ce o sa se intample ? (vezi toată discuția)