avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate Dana_Mon

Activitate Dana_Mon

La revenirea de pe post suspendat (crestere copil), salariatul beneficiaza de drepturile salariale castigate "intre timp" de ceilalti salariati (de exemplu introducearea tichetelor de masa sau a primei de vacanta in salariu )? Multumesc
Care este numarul minim de angajati (posturi) pentru constituirea unui laborator / sectie intr-un institut national care are obiective de cecetare, dar nu este sub umbrela ANCS. Multumesc.
din cele de mai sus, se intelege ca se pot face angajari pe durata determinata, fie pe un post suspendat, fie "dedicat" pentu participarea la un anume contact, program sau proiect international (fara sa existe conditia existentei vreunui post vacant / suspendat).
Dar se pot face angajari pe perioada determinata si pe posturi vacante ? Sau acestea nu pot fi ocupate decat prin concurs, fiind, in general, finalizate cu CIM pe per nedeterminata ...Va multumesc pentru detalii.
Sunteti f amabil; nu sunt sigura ca inteleg intrebarea dvs. Functia persoanei nou angajate este inginer, iar postul temporar ocupat (postul suspendat), aprobat prin statul de functii, este de biolog. Este posibil ?
De ce imi pun aceasta intrebare ? Cred ca ideea angajarii pe perioada deteminata este aceea de umple, temporar, un gol, generat de absenta mamicii, si nu de a profita sa mai angajam pe cate unii ...
va multumesc; mai am o intrebare, va rog. Se poate angaja un persoana , avand functia de inginer pe perioada determinata pe postul suspendat al unei mamici, care, sa zicem, este biolog (in cadrul aceleiasi sectii) ?
Inteleg ca la revenirea pe post a titularului, persoana angajata pe perioada determinata poate fi trecuta pe un alt post, prin act aditional. Acest act aditional este echivalent cu alt contract (al doilea din seria celor 3 permise) ?
In cazul aplicarii art. 83 (h), angajarea pe perioada determinata se face pe un post suspendat ? Altfel spus, daca nu exista posturi suspendate pot sa aplic 83 (h) ? Multumesc