avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate marian_b

Activitate marian_b

buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la intrebarea: la executarea silita a unui minor, era necesara prezenta unui psiholog de la protectia copilului, se putea face executarea in lipsa unui psiholog/ reprezentant dgaspc, avand in vedere ca minorul se opunea ? In codul de procedura civila in vigoare, se specifica pe undeva acest lucru? Daca da, imi puteti da un link? Cautand pe internet , m-am incurcat in legi, in codul ce va intra in vigoare la 1 septembrie, etc! Unde pot accesa codul de pr civ. in vigoare?
Răspuns la discuția proces minor
multumesc anticipat!
Este normal sa traumatizezi un copil asa? Un raspuns, va rog:(
buna ziua, revin cu problema mea! Nu am primit somatie de executare, nu am fost instiintat cu nimic, efectiv m-am trezit cu executorii si mascatii la usa si au luat cu forta, in mod abuziv minora! Minora plangea, mascatii m-au imbrancit, mi-au rupt hainele de pe mine, nu am semnat nimic ! Au venit direct cu somatia in mana , la usa, au intrat in casa si au luat minora! Eu asteptam somatia ca sa pot face suspendare la executare,! Si m-am trezit cu ei peste mine? Este normal asa ceva?
ce pot face? exista ceva urgent sa iau minora inapoi? o ordonanta presidentiala ceva? minora a fost traumatizata la propriu!
Mentionez ca pe portalul juridic nu apare vreo ordonanta presidentiala depusa de fosta pt a face executarea!
Discuție proces minor
Buna seara! Sunt intr-un proces de incredintare minor cu fosta sotie! Am pierdut in apel incredintarea minorului! Fosta sotie a cerut executarea silita, deoarece copilul este la mine. Ce pot face pentru a stopa executarea? Daca deschid proces de contestatie a executarii, poate executorul sa puna in executare sentinta sau se asteapta finalizarea contestatiei mele? Am dreptul la contestatie a executarii? Pt ca scrie ca e irevocabila incuviintarea executarii ! Trebuie sa fiu somat cu vreo hartie? Cum pot suspenda executarea pana la recurs? multumesc!