Buna ziua ! Eu sunt agent de paza la o firma de paza din Craiova , ma aflam in serviciu la un bar .In jurul orei 3:30 am vazut doua persoane certanduse am intervenit spunandule sa termine cu certa sau sa se duca afar , unul dintre cei doi a fost putin mai recalcitranta si iam zis sa merga afara , a inceput sa imi adreseze injurii eu lam luat de mana sa il dau afara , acesta ma lovit cu pumnul in zona guri eu a scos spray-ul la crimogem iam dat in fata , acesta intre timp mi-a mai dat inca un pumn eu am scos tomfta lovindul de mai multe ori pe spate si de 2 ori in zona capului . Am fugit afara sa sun echipa de interventii acesta a venit la mine cu o sticla eu am mers la el i-am luato din mana dupa care i-am mai dat 2-3 pumni in zona fetei dupa care el a plecat in fuga . Az nopte a venit un politai la mine cerandumi datele si numarul de telefon sa merg la secti sa dau declaratii pentru ca persoana cu care am avut eu altercatia a scos certificat medico legat de 50-55 de zile , asa mia zis acel domn politai . Ce mi se poate intampla ?? ::(:( . Dati-mi un sfat va rog #-o#-o#-o#-o