avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vreau si eu un sfat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vreau si eu un sfat

Buna ziua ! Eu sunt agent de paza la o firma de paza din Craiova , ma aflam in serviciu la un bar .In jurul orei 3:30 am vazut doua persoane certanduse am intervenit spunandule sa termine cu certa sau sa se duca afar , unul dintre cei doi a fost putin mai recalcitranta si iam zis sa merga afara , a inceput sa imi adreseze injurii eu lam luat de mana sa il dau afara , acesta ma lovit cu pumnul in zona guri eu a scos spray-ul la crimogem iam dat in fata , acesta intre timp mi-a mai dat inca un pumn eu am scos tomfta lovindul de mai multe ori pe spate si de 2 ori in zona capului . Am fugit afara sa sun echipa de interventii acesta a venit la mine cu o sticla eu am mers la el i-am luato din mana dupa care i-am mai dat 2-3 pumni in zona fetei dupa care el a plecat in fuga . Az nopte a venit un politai la mine cerandumi datele si numarul de telefon sa merg la secti sa dau declaratii pentru ca persoana cu care am avut eu altercatia a scos certificat medico legat de 50-55 de zile , asa mia zis acel domn politai . Ce mi se poate intampla ?? ::(:( . Dati-mi un sfat va rog #-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: badrian1 , utilizator 19:28, 18 August 2012
ati fost in legitima aparare, cu atat mai mult cu cat prin specificul meseriei dumneavoastra puteti lua anumite masuri in vederea evitarii pericolului.
Existau martori la momentul respectiv care sa relateze ce s-a intamplat ? In conditiile in care acesti martori exista, trebuie audiati, iar in final se va stabili ca ati fost in legitima aparare.
Mergeti la politie si declarati exact ce s-a intamplat si sigur nu se va incepe urmarirea penala impotriva dumneavoastra, fata de circumstantele relatate. Apelati la serviciile unui avocat care sa va acompanieze cand veti da declaratiile.
Multa bafta !
Va Multumesc Mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal lovire sherbanik sherbanik Buna ziua, In luna a 10 2015 am avut o altercatie cu un vecin. Am parcat regulamentar in parcarea din spatele blocului moment in care un om in varsta in stare ... (vezi toată discuția)
Prins intr-o altercatie mario...mario mario...mario Sora mea trece printr-un proces de divort cu minori cu fostul sot . Dupa incheierea unei infatisari de apel, sora mea a vrut sa vorbeasca cu fetita ei, dar ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfat pentru prima declaratie la politie intr-un scandal kill3rk kill3rk o luam cu inceputul , intro seara din aceasta vara am fost la un brad ( se face inainte de nunta ) al surori prietenei mele , eu am fost cu masina mea , si ... (vezi toată discuția)