avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal Lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal Lovire

Buna ziua,
In luna a 10 2015 am avut o altercatie cu un vecin. Am parcat regulamentar in parcarea din spatele blocului moment in care un om in varsta in stare de ebrietate a venit spre masina vorbid vulgar si injurand, l-am rugat respectuos sa isi vada de treaba pentru ca il stiam violent si m-am dat jos din masina moment in care acesta a dat cu piciorul in portiere masinii. In acel moment eu am ridicat piciorul de frica si l-am atins usor undeva in zona cotului, apoi a intrat in casa si a iesit cu un spray paralizat si a incput sa ma alerge prin parcare, am sunat la politie si pana ce s-a deplasat echipajul acesta a intrat in casa. La sosirea echipajului de politie am decis ca nu s-a intamplat nimic grav, politia ne-a luat datele si a plecat. Astazi am fost chemat la Politie pentru a declara ce s-a intamplat si sa aflu ca acesta si-a scos un certificate medico-legal(nu stiu de cate zile) si ca are si un martor care nu s-a prezentat inca la declaratii. El a declarant ca eu l-am lovit in zona inimii. Ce se poate intampla pentru ca pur si simplu sunt in stare de soc, doamna de la politie mi-a spus ca se va deschide un dosar penal. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2016
sherbanik, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:58, 5 Mai 2016
Nu veți ajunge după gratii.
Declarați ce s-a întâmplat și o sa vedeți ce se va mai întâmplă.
Va multumesc. Credeti ca are rost sa ma duc sa vorbesc cu el sa il rog sa isi retraga plangerea?
Buna seara,
Va sfatuiesc sa nu dati nicio declaratie decat insotit de avocat.
Incercati sa va aduceti aminte cine mai era prin zona cand s-a intamplat incidentul si care ar putea relata adevarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale pt amenintare minor Lorena2 Lorena2 Buna ziua, Pot cere daune morale in instanta pt amenintari cu moarte atat mamei cat si bebelusului de 8 lunii?Pe scurt,am fost implicati (toata familia) ... (vezi toată discuția)
Autoaparare Capelu Capelu Am fost pus recent intr-o situatie din care am iesit \\\\"bine\\\\" pana la urma.Mai exact , intr-o seara pe la ora 21.30 , mergeam sa o iau pe sotia mea de la ... (vezi toată discuția)