avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate cristina-popescu

Activitate cristina-popescu

Răspuns la discuția Rata Banca
Multumesc pentru raspuns.

Ok, incep sa someze, dar daca eu, nu am nimic pe numele meu nici macar salariu, doar o firma in care am calitatea de unic adimistrator si actionar, insa fara angajare, cat poate firma de recuperare, cu executor cu tot sa ma urmareasca ? Am inteles ca in PJ-ul nu mi-l pot executa.
Mentionez ca banca, doar in primul an ( 2009 ) a facut ceva presiuni , apoi razlet ( maxim de 2 ori pe an ma contactau ) si doar acum doua luni a vandut creditul la firma de recuperari.
Răspuns la discuția Rata Banca
Buna seara,

Ma aflu si eu intr-o ipostaza similara cu cea mentionata in mesajele de mai sus, si sper sa gasesc un raspuns la intrebarile mele pe acest forum.
Daca nu dau curs solicitarilor firmei de recuperare credite, ce se intampla ? Cu alte cuvinte daca in continuare refuz sa platesc, pana cand apar in baza lor de date, si pana cand ma urmaresc ? Ma gandesc ca n-o sa ma urmareasca timp de 10-15 ani, pt 10.000 euro...
In plus, tot in ideea in care nu platesc, se prescrie creanta si din Biroul de Credit si CRB ? De asemenea, dupa cat timp ?

Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Multumesc
Răspuns la discuția executare creanta
Puteti va rog sa-mi explicati ce inseamna executarea veniturilor ca urmare a calitatii de asociat unic si administrator atata timp cat eu nu sunt inscrisa la itm cu nici un venit ?
In plus, in eventualitatea in care refuz plata acestei creante, pentru cat timp nu voi mai putea face credit pe persoana fizica si in cat timp se va prescrie a.i. sa fiu stearsa din biroul de credite/CRB ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua,

Am luat in urma cu 4 ani un credit de nevoie personale in valoare de 9.000 euro fara garantii si fara alti giranti.
Ramanand fara job, in luna decembrie 2008, am ajuns in imposibilitatea de a mai plati ratele.
In urmal cu cateva luni mi-am facut o firma in care sunt unic asociat si administrator.
Banca a dat creditul in urma cu 4 luni catre o fima de recuperari. Intre timp firma de recuperare a creditelor a inceput sistematic sa imi trimita somatii si acum doua zile chiar sa ma instiinteze ca sunt nevoiti sa procedeze la executarea silita. Mentionez ca nu am nimic pe numele meu, decat firma mai sus mentionata in care nu detin si statutul de angajata.
In aceste conditii, poate firma de recuperare sa atace conturile firme mele ? Daca nu dau curs cererilor firmei de recuperare si nu ma angajez sa platesc acel credit ce se va intampla ?

Multumesc anticipat pentru raspuns.