avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata Banca

Buna seara ... Ai o intarzie la rata catre x banca de 120 de zile ...nomentan nu ai servici... cei de aceea banca te ameninta ca vor trimite dosarul tau la un executor care ulterior se va prezenta la tine acasa(adresa din buletin este locuinta parintilor) . Ce se poate intampla (in cazul in care nu ai nimic pe numele tau. ) ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:08, 11 Octombrie 2012
Cat nu are ce executa, nimic. Daca aveti salariu va pune poprire pe el, cand veti dobandi bunuri, vor fi executate silit.
Nu am momentan salariu sau somaj... de aceea a intervenit si intarzierea...tot ce am pe numele meu este un abonament la RDS...deci nu se poate lega de bunurile parintilor ?
Nu , nu au cum sa execute bunurile parintilor daca nu au girat sau nu sunt coplatitori
Multumesc pt. raspuns .
O zi buna in continuare
Buna seara,

Ma aflu si eu intr-o ipostaza similara cu cea mentionata in mesajele de mai sus, si sper sa gasesc un raspuns la intrebarile mele pe acest forum.
Daca nu dau curs solicitarilor firmei de recuperare credite, ce se intampla ? Cu alte cuvinte daca in continuare refuz sa platesc, pana cand apar in baza lor de date, si pana cand ma urmaresc ? Ma gandesc ca n-o sa ma urmareasca timp de 10-15 ani, pt 10.000 euro...
In plus, tot in ideea in care nu platesc, se prescrie creanta si din Biroul de Credit si CRB ? De asemenea, dupa cat timp ?

Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Multumesc

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Executare silita-prescriptie corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o intrebare la un caz aparut. Am descoperit intamplator pe site-ul ministerului justitie ca am fost data in judecata pentru o datorie ... (vezi toată discuția)