Buna seara ... Ai o intarzie la rata catre x banca de 120 de zile ...nomentan nu ai servici... cei de aceea banca te ameninta ca vor trimite dosarul tau la un executor care ulterior se va prezenta la tine acasa(adresa din buletin este locuinta parintilor) . Ce se poate intampla (in cazul in care nu ai nimic pe numele tau. ) ?
Nu am momentan salariu sau somaj... de aceea a intervenit si intarzierea...tot ce am pe numele meu este un abonament la RDS...deci nu se poate lega de bunurile parintilor ?
Ma aflu si eu intr-o ipostaza similara cu cea mentionata in mesajele de mai sus, si sper sa gasesc un raspuns la intrebarile mele pe acest forum.
Daca nu dau curs solicitarilor firmei de recuperare credite, ce se intampla ? Cu alte cuvinte daca in continuare refuz sa platesc, pana cand apar in baza lor de date, si pana cand ma urmaresc ? Ma gandesc ca n-o sa ma urmareasca timp de 10-15 ani, pt 10.000 euro...
In plus, tot in ideea in care nu platesc, se prescrie creanta si din Biroul de Credit si CRB ? De asemenea, dupa cat timp ?