avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate Dzsimmy007

Activitate Dzsimmy007

Pot sa ma duc eventual la protectia muncii ? Ajuta la ceva?
Va multumesc mult pentru raspunsurile de ieri! Am procedat exact cum a-ti recomandat, m-am prezentat la munca dimineata la 8. Insa surpriza! Sefu-i plecat din tara si singurul om cu care m-am intalnit la firma (firma este intr-o curte proprietate privata a omului respectiv), a zis ca nu stie decat de o hartie pe care trebuie sa semnez ( demisia mea incepand cu data de 19. septembrie). Asa ca am venit acasa. Acum ce sa fac?
Daca stiti ca v-ati facut corect treaba si nu vi se poate imputa nimic este mult mai bine sa asteptati "mutarea" din partea lor, sa vedeti ce acuzatii vi se aduc sau de ce vor sa se desparta de d-voastra !

Este simpu! Fiind o firma mica , doar 4 angajati :( 2 sefi, 2 muncitori) , nu prea a fost mare lucru de ales cand trebuia sa angajeze o ruda..... Ruda respectiva deja lucreaza la firma. Mai am o intrebare - daca maine sunt trimis acasa ce pot sa fac concret?
Buna ziua!
In ultima zi de lucru inainte sa ma duc in concediu (21 zile) am fost anuntat ca nu mai este nevoie de mine si sa - mi dau demisia, lucru pe care am refuzat. In timpul concediului am fost sunat de mai multe ori ca ar fi mai bine daca semnez daca nu, ma dau ei afara, si mi-au promis si o suma de bani.
Pot sa ma dea afara fara nici un avertisment, nimic? Sa semnez demisia? Ce sa fac? Eventual un avocat care sa ma reprezinte?
Aztazi este ultima zi de concediu. Sa ma prezint maine la lucru?