Nu stiu cum putem face dovada ca tatal nu avea discernamant deoarece toate actele de spiatlizare sunt la acest frate,si nu le arata nimanui. Ne spune ca are contract de V-C pe casa. {casa este bun comun al ambilor sotii}mama inca in viata,iar banii din banca pe care i-a scos sunt banii proveniti de la o mostenire exclusiv din partea mamei mele.{exista acte de la sora mamei mele care ia virat in banca ,cota respectiva}.
Va multumesc
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la aceasta intrebare:
Daca tatal meu inainte sa moara ( mama mea inca traieste), i-a semnat un contract de vanzare cumparare fratelui meu, poate fi anulat in vreun fel?
Mentionez ca in ultimele 3 luni acesta a fost grav bolnav (metastaza), noi fiind trei frati.
De asemenea acest frate a retras si toti banii de la banca care erau pe numele tatalui nostru, nu stiu cum a reusit , normal era sa ii revina mamei noastre, insa acest bani au fost retrasi, zice el ca a avut procura lasata de tatal nostru.
Putem intreprinde ceva in acest caz, adica noi cele 2 surori si mama noastra, pentru a imparti egal ceea ce se cuvine?
Nu avem drepturi egale si asupra casei si a banilor de la banca?
Va rog frumos sa ma indrumati ce trebuie sa fac
Multumesc