avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate c0nteaza

Activitate c0nteaza

Răspuns la discuția Vanzarea ilegala a unui teren
Multumesc . Voi lua in considerare sfatul Dvs .
Răspuns la discuția Vanzarea ilegala a unui teren
Nu am dezbatut nici o succesiune . Nustim ce sa facem si cum sa procedam, si daca avem vre-o sansa sa ne recuperam terenul. Cumparatorul are act de vanzare cumparare la notariat, doar ca ne-au omis pe noi, Fii. Ce sfat mi-ati da ?
Buna . Ma numesc George . Pentru inceput tin sa mentionez ca provin dintr-o familie formata din 6 persoane ,iar tata este decedat . In satul parintesc avem ramas de la tata un teren extravilan ,pe care am observat cu stupoare ca se construieste o cabana . Facand cercetari am descoperit ca persoana care construieste a inselat-o pe mama pentru a vinde terenul. Au fost la primarie si notar ,unde au spus ca batrana este singura , si nu mai are alte rude,fii. Data de pe contract e cam tarzie . 2008. Dar impozitul pe teren tot batranei ii vine . Crede-ti ca exista vre-o sansa de recuperare a terenului?
Buna ziua . Eu si un unchi suntem mostenitorii unui teren primit din partea bunicilor mei . titlul de proprietate a fost la acest unchi care l-a pierdut. la acest teren nu exista acte pe numele nostru separat,nu exista iesire din diviziune ,cadastru ... , iar recent acest unchi si-a facut gard delimitand gresit bucatile, luand de la mine in jur de 20 de metri latime . Pot darama gardul fara sa ma astept la probleme cu politia sau juridice? #-o