AlexApostol
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Exista o multime de programe online, softuri de taiere a filmarii prin care selectati doar partea care conteaza. Bineinteles ca nu va viziona nimeni 32GB probail o zi de filmare in care nu se intampla nimic interesant.. In ziua de azi ar trebui sa dureze maxim 10 minute sa selectati partea din video care este relevanta si sa o trimiteti pe un cont de facebook la Politie ,sau media.sigur va deveni publica si cineva se va autosesiza. Varianta de a trimite un CD prin posta se preta acum 10 ani si exista marele risc ca CD-ul sa crape pe drum facandu-l inutilizabil. Daca stiti sa faceti un CD va puteti da seama si cum se trimite un film pe internet asa cum puteti sa scrieti si aici un articol. Spor si succces! OMul tot timpul invata! Faptul ca va aflati la 1km de o sectie de politie sau la 10 000km (in Brazilia spre exemplu) nu are nici o relevanta pentru transmiterea pe internet. :) Iar daca acel individ este un pericol pentru societate cu atat mai mult aveti datoria morala de a face publica filmarea prin orice mijloace si cat mai repede! Va urez succes in demersuri!
In primul rand daca redati pe tableta si dupa filmati cu telefonul pierdeti din calitatea filmarii,posibil sa nu mai fie lizibil numarul, in al doilea rand expertiza tehnica(in cazul in care se va cere in instanta) devine mult mai complicata, daca nu imposibila, De ce nu trimite-ti filmarea originala..de ce e nevoie sa refilmati cu telefonul? In al treilea rand faptul ca pareti atat de afectat ,dar in esenta gasiti scuze ca nu aveti timp arata nepasare si indolenta,atat din partea dumneavoastra cat si pentru alti participanti la trafic. Cred ca am fi preferat cu totii sa demarati o actiune concreta de informare a autoritatilor competente in detrimentul acestei vaitari pe un site care va e de folos dar nu poate actiona in locul dumneavoastra.
..doar atat...mi se pare mai mult decat suficient.in Codul Rutier se stipuleaza clar ca orice participant la trafic este obligat sa opreasca la semnalele msinilor de POLITIE RUTIERA. de asemenea putea sa ma opreasca fara probleme un politist in uniforma aflat pe margine drumului.dar nu un polititst aflat in masina personala sau nu stiu ce masina....am oprit din bun simt pentru ca am vazut ca e in uniforma.Asta nu inseamna insa ca procedura a fost corecta.O procedura gresita duce la anularea sanctiunii. Astept o parere mai avizata!
Va voi descrie pe scurt situatia mea cu speranta de a afla un raspuns de la cei care cunosc cadrul legal de sanctionare a Politiei Rutiere.
Pe drumul Mangalia- Constanta am fost oprit de un politist aflat intr-un Logan albastru fara insemnele Politiei Rutiere, acesta facandu-mi semn sa opresc pe dreapta. Masina era dotata cu radar video. De mentionat ca nu contest depasirea vitezei ci nerespectarea procedurii de aplicare a sanctiunii.Am mentionat in procesul verbal ca "masina nu este inscriptionata cu insemnele Politiei rutiere".
1) Care sunt sansele de castig in cazul contestatiei procedurii?
2) Sa platesc amendat 1/2 in 48 de ore si depun contestatie sau depun contestatie fara sa platesc?
3) Care sunt costurile "procesului" in caz ca pierd?
Va multumesc si astept respunsurile in timp util:)