avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate artware

Activitate artware

Răspuns la discuția Probleme citire apa calda/rece
La plata intretinerii probabil ca este cea mai eficienta metoda,....insa si acolo casiera poate refuza sa semneze pe motiv ca ia nu strange hartiile cu citirea.
Sper doar ca pentru pausalul de luna aceasta sa gasesc o rezolvare la presedinte.
Răspuns la discuția Probleme citire apa calda/rece
...sunt chirias.
Pentru viitor incerc sa aplic predarea sub semnatura, insa o sa vina si vremea cand nu mai raspunde la usa,...apoi ramane scrisoarea recomandata, si alte variante care sunt costisitoare si financiar si ca timp. Nu imi ramane decat sa incerc si eu sa ii fac mizerii si sa purtam un razboi de durata.
Cat despre problemele anterioare, eu am incercat sa le rezolv cat a tinut de mine, el ar fi vrut sa platesc eu datoriile anterioare si de aici razbunarea.
M-am mutat de 2 luni in apartament nou, iar pentru ca vechiul chirias nu a platit intretinerea iar propritarul se face ca uita,...administratorul si-a gasit sa se razbune pe mine. La prima mea intretinere constat ca ordinarul a bagat pausal apa calda 9 mc si apa rece 12 mc, in conditiile in care eu i-am dus regulat citirea. L-am intrebat si bineinteles rapid m-a intrebat daca am dus citirea apei, stia de unde apare problema. Acum este o problema, el daca face mereu citirea mea disparuta eu ce modalitate de aparare am,...pe de alta parte nu vreau sa o las moarta nici acum pentru ca incepe sa se obisnuiasca si alta daca o sa faca mai rau.
Nu este o solutie sa ii bat la usa mereu sa semneze de primire, pentru ca dupa prima luna nu o sa mai raspunda,...trebuie sa existe o solutie,...plus ca eu am incercat sa fiu mereu corect iar el face pe nesimtitul.