As vrea sa stiu daca ati auzit de vreo taxa pe elementii de la calorifere care se aplica in Constanta.
Trebuie sa vina d-na administrator din moment in moment sa-mi numere elementii.si vroiam sa aflu daca este ceva legitim sau o noua cascadorie a primarului Mazare.
As vrea sa-i dau unui prieten o garsoniera pentru 6 luni. Am vazut ca exista contractul de comodat in acest sens. Am inteles ca se poate incheia la notar si vroiam sa stiu daca poate obtine viza de flotant pentru cat sta in tara.
Am un prieten care lucreaza in Israel si m-a rugat sa dau eu copia dupa buletinul lui la administratorul blocului, deoarece el a trebuit sa plece inainte sa poata face asta (doar ce si-a inchiriat un apartament).
Din cate stiu eu aceasta copie trebuie absolut insotita de o cerere de inscriere in cartea de imobil, altfel nu are nicio valoare fara data inscrierii.
Imi puteti spune va rog care e adevarul? Nu prea ma pricep la interpretat reglementari.Va multumesc.
As dori sa stiu daca trebuie si chiriasul sa fie prezent la inregistrarea unui contract de inchiriere pentru o locuinta la ANAF, sau proprietarul poate merge singur cu toate actele necesare.
Buna ziua, eu sunt Radu, am primit un talon de pensie la cutia postala pentru o femeie pe care nu o cunosc, as vrea sa i-l dau, probabil are mare nevoie de bani.