Multumesc pentru raspuns.
Mentionez ca tirul era in spatele meu cu aproximativ 200 m,asigurandu-ma in oglinda nu l-am vazut ca era in depasire fiind probabil in unghiul mort.Portiunea de drum era cu regim de 50 km/h,iar portiunea de franare a motocicletei urma vizibila pe sosea a fost de 33 m.
Multumesc.'Vinovatul"daca se poate spune asa sunt eu...am schimbat banda de mers prin intoarcere fara a semnaliza...si am fost lovit in partea de dupa roata din spate de un motociclist care era angajat intr-o depasire a unui tir,fara casca sau echipament de protectie.Mentionez ca are o lovitura minora la cap,o arcada sparta si bratele amandoua rupte,toate necesitand 24 de zile de spitalizare.De asemenea nu vrea sa depuna plangere penala impotriva mea,nici alte pretentii nu are.De asemenea i-am dat asigurarea mea RCA,pentru daunele materiale si spitalizare.
Nu stiu ce consecinte rezulta din acest dosar.
Va multumesc inca o data.
Cu stima
Multumesc.'Vinovatul"daca se poate spune asa sunt eu...am schimbat banda de mers prin intoarcere fara a semnaliza...si am fost lovit in partea de dupa roata din spate de un motociclist care era angajat intr-o depasire a unui tir,fara casca sau echipament de protectie.Mentionez ca are o lovitura minora la cap,o arcada sparta si bratele amandoua rupte,toate necesitand 24 de zile de spitalizare.De asemenea nu vrea sa depuna plangere penala impotriva mea,nici alte pretentii nu are.De asemenea i-am dat asigurarea mea RCA,pentru daunele materiale si spitalizare.
Nu stiu ce consecinte rezulta din acest dosar.
Va multumesc inca o data.
Cu stima
Buna ziua.As dori sa stiu daca asigurarea RCA plateste (acopera ) spitalizarea in cazul vatamarilor corporale din culpa cu 24 de zile de spitalizare si in ce cuantum ?