Buna ziua , vreau sa intru in posesia unui spatiu comun al blocului in care locuiesc din ce am vazut pe forum am observat ca am nevoie de semnaturile a 2/3 dintre locatari si un contract de cesiune pe 49 de ani . Intrebarea mea este trebuie sa duc toti locatarii care sunt de acord sa imi cesioneze spatiul la notar pentru ca totul sa fie perfect legal sau pot intocmi un tabel cu toti care semneaza si sa il fac anexa la contractul de cesiune?
Va multumesc anticipat
Va multumesc pentru ajutor este exact ceea ce cautam.
Vreau sa va mai intreb daca datoriile lor la intretinere ,asociatie, foarte mari pot fi vreun impediment ?
Buna ziua
Este vorba de un caz social ,despre o familie care au primit de la primarie o garsoniera de 24 m2 in care locuiesc 13 persoane , 2 adulti si 11 minori , acestia nu au achitat utilitatile si nu au apa, curent de foarte multa vreme, casa lor este un focar de infectie.
Problema este ca sunt foarte galagiosi, murdari si sunt vreo 5-6 copii care au varsta pana in 10 ani care traiesc in conditii mizerabile si cu o educatie precara.
Intrebare mea este :
1. Exista vreo lege in care se specifica ca familiilor numeroase trebuie sa li se acorde o anumita suprafata de locuit in functie de membrii ei?Pentru ca este anormal sa acorzi unei familii cu 13 membrii 24m2 sa locuiasca.
2. La ce institutii trebuie sa ma adresez pentru a face reclamatie si in baza caror legi, pentru ca acestia sa fie mutati pentru ca deranjeaza vecinii si locuiesc intr-un focar de infectie care pune in pericol si pe restul vecinilor de bloc, trebuie semnaturile tuturor locatarilo sau 50+1?