Nu vreau sa am polemicaƒ cu dumneavoastraƒ, domnule Davidescu, insaƒ explicati-mi si mie cum e cu ordonanta prezidentialaƒ a [Editat] sŸi respectiv cu decizia guvernamentala a dv.? Care e mai tare?
Zilele trecute va plangeati cƒa citez, "[Editat] a obtinut o ordonanta prezidentiala care blocheaza executarea silita a executorului judecatoresc . cum se poate asemenea magarie ?" iar acum dv. aveti "O DECIZIE GUVERNAMENTALA DEFINITIVA SI IREVOCABILA". Acum institutiile statului nu mai sunt aservite nimanui?, sau ceea ce spuneti dv. e o minciuna gogonată spusă cu scopul de a impresiona lumea?
Auzi, "decizie guvernamentală":yeah:
de parcă guvernul se implică în justiţie.
Mai lasa-ne domnule davidescu cu povestile astea de doi bani.
Eu personal cred că asta cu "decizia guvernamentală" e una din cele mai tari minciuni pe care le-am auzit vre-o dată.
am lucrat şi eu la [Editat] şi pot să spun că nu tot ce se găseşte postat aici este adevărat. Am avut colegi care s-au angajat în această firmă având "informaţia" că de aici pot obţine "un credit" pe care să nu îl mai ramburseze, pentru ca mai apoi după 2-3 luni să plece fluierând din firmă, cu 6-7000 lei în buzunar şi lăsând cheile de la masina de serviciu în contact.
Părerea mea este că unii dintre cei prezenţi aici(nu cred că toţi) au dat câte o ţeapă la firma asta iar acum "pozează" în îngeraşi, plângându-şi de milă şi făcând valuri să vadă cum reacţionează fraeri.
Eu nu pot să cred că ITM-ul şi instituţiile statului sunt aservite acestei societăţi (asa cum afirmă davidescu...) însă sunt sigur că importantă este "nuanţa" pe care o dai unei situaţii întrucât "paharul poate fi plin pe jumătate sau poate fi gol în aceeaşi măsură".
Repet că am lucrat şi eu la [Editat], chiar o perioadă de aproximativ 7 ani, iar când am plecat de la ei am primit toţi banii ce mi se cuveneau, mai mult decât atât am avut promisiunea că dacă voi avea vreodată nevoie de un job voi fi binevenit la ei. Sunt sigur că si alţii au avut aceeasi experientă cu cea povestită de mine si pot să confirme dacă este cazul.
Din acest motiv consider că adevărul este undeva la mijloc, înclinând uşor balanţa în favoarea societăţii comerciale care ripostează uneori mai dur pentru că încearcă să îşi apere interesele.
Apropo, ştiu că cel puţin 2 sau 3 foşti colegi de ai mei la această firmă s-au considerat foarte tari şi credeau că nu au ce să păţească dacă îşi trag şi ei partea însă acum regretă acest lucru întrucât au dat cu subsemnatu pe la parchet, au fost mai apoi condamnaţi cu suspendare şi au mai venit şi cu bani de acasă ca să acopere gaura făcută.
Pentru cei ce vor să lucreze la [Editat] vă dau un sfat: "fiţi cu băgare de seamă că banu e ochi dracului iar cu cât aveţi mai multi bani la voi cu atât tentatia e mai mare în a te atinge de ei"