avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate CORINA_m

Activitate CORINA_m

Eu va rog sa nu ma jigniti. Nu sunt barfitaore si nici justitiara. Am procedat asa cum a spus administratorul. Acesta a postat un afis la intrarea in imobil, in care adresa rugamintea tuturor locatarilor care observa astfel de nereguli, sa faca o scrisoare anonima si sa o lase la cutia postala a acestuia.
Dar nu a pus in practica ceea ce a spus, de aceea v-am cerut un sfat. Daca nu stiti decat sa jigniti, mai bine nu mai raspundeti la intrebari. Probabil ca detineti o astfel de functie de v-a sarit....
multumesc mult.
Va multumesc.
Dar cum pot dovedi ca acele persoane locuiesc permanent in acel apartament. Am facut sesizare scrisa catre administrator si presedinte, dar tot nu se doreste a se lua in calcul.
Aceasta problema se repeta la mai multe apartamente care sunt inchiriate. Consider ca cei doi reprezentanti ai imobilului nu isi fac treaba. De aceea, va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat.

Nu am mentionat faptul ca in acea sesizare nu mi/am dat numele, intrucat cei vizati sunt foarte periculosi, din mai multe puncte de vedere.
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, unde pot reclama faptul ca, administratorul nu introduce la plata cheltuielilor de intretinere toate persoanele care locuiesc intr-un apartament? Ce este de facut? Va multumesc