avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie impotriva administratorului de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie impotriva administratorului de bloc

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, unde pot reclama faptul ca, administratorul nu introduce la plata cheltuielilor de intretinere toate persoanele care locuiesc intr-un apartament? Ce este de facut? Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Orice reclamatie o faceti catre presedintele asociatiei care este reprezentantul legal, in care aratati ca intr-un anumit apartament locuiesc un numar mai mare de persoane decat sunt trecute la calcul.
Dar atentie, trebuie sa locuiasca mai mult de 15 zile intr-o luna!
Va multumesc.
Dar cum pot dovedi ca acele persoane locuiesc permanent in acel apartament. Am facut sesizare scrisa catre administrator si presedinte, dar tot nu se doreste a se lua in calcul.
Aceasta problema se repeta la mai multe apartamente care sunt inchiriate. Consider ca cei doi reprezentanti ai imobilului nu isi fac treaba. De aceea, va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat.

Nu am mentionat faptul ca in acea sesizare nu mi/am dat numele, intrucat cei vizati sunt foarte periculosi, din mai multe puncte de vedere.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
Adriantot, moderator
In speta dvs ,este de preferat sa va asumati responsabilitatea actelor/actiunilor exercitate,astfel incat orice fel de cerere/sesizare sa fie realizata prin prezentarea datelor de identificare
In cazul mentionat de dvs,legal,aveti dreptul sa sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari=presedintele de asociatie
Administratorul de imobil este simplu angajat al asociatiie de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari,decizii ale adunarii generale.,ale presedintelui si comitetului executiv
Daca la nivelul asociatiie de proprietari nu gasiti intelegere,aveti dreptul sa sesizati inclusiv politia responsabila,care poate desfasura verificari pentru clarificarea statutului acelor persoane in imobil si daca sunt inregistrarte in cartea de imobil
La politie este necesar ca sesizarea sa fie redactata cu datele dvs de identificare
multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru a face parte din comitetul asociatiei de proprietari mariana-magda mariana-magda Buna ziua! Va supun o problema la care as dori un raspuns de la dumneavoastra, ca for competent pe probleme de legislatie. Locuiesc intr-un bloc de 36 de ... (vezi toată discuția)
Presedinte - administrator alexs4 alexs4 buna ziua, stau in sector 4 , in primul rand vreau sa intreb daca este posibil asa ceva... presedintele de bloc sa fie si administrator la un bloc cu 8 scari ... (vezi toată discuția)
Nimeni nu doreste sa fie presedinte al unei asociatii de proprietari va rog solutii! anidaroti anidaroti Am urmatoare situatie halucinanta! 80 apartamente intr-un bloc. Am avut presedinte, presedinte interimar, acum numai doreste nimeni ACEASTA FUNCTIE! Am facut ... (vezi toată discuția)