avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie impotriva administratorului de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie impotriva administratorului de bloc

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, unde pot reclama faptul ca, administratorul nu introduce la plata cheltuielilor de intretinere toate persoanele care locuiesc intr-un apartament? Ce este de facut? Va multumesc
CORINA_m a scris:

Nu am mentionat faptul ca in acea sesizare nu mi/am dat numele, intrucat cei vizati sunt foarte periculosi, din mai multe puncte de vedere.

Pentru a astepta eventual raspuns la sesizarea formulata de dvs ,este bine sa cunoasteti dispozitiile in vigoare referitor la conditiile necesare de intrunit si de continut a petitiei

ORDONANŢÃ nr. 27 din 30 ianuarie 2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor

(la data 30-apr-2002 actul a fost aprobat de Legea 233/2002 )

Art. 7
Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecut datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi vor fi clasate potrivit prezentei ordonanţe.
la data 30-apr-2002 Art. 7 modificat de Art. 1, punctul 5. din Legea 233/2002 :

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru a face parte din comitetul asociatiei de proprietari mariana-magda mariana-magda Buna ziua! Va supun o problema la care as dori un raspuns de la dumneavoastra, ca for competent pe probleme de legislatie. Locuiesc intr-un bloc de 36 de ... (vezi toată discuția)
Presedinte - administrator alexs4 alexs4 buna ziua, stau in sector 4 , in primul rand vreau sa intreb daca este posibil asa ceva... presedintele de bloc sa fie si administrator la un bloc cu 8 scari ... (vezi toată discuția)
Nimeni nu doreste sa fie presedinte al unei asociatii de proprietari va rog solutii! anidaroti anidaroti Am urmatoare situatie halucinanta! 80 apartamente intr-un bloc. Am avut presedinte, presedinte interimar, acum numai doreste nimeni ACEASTA FUNCTIE! Am facut ... (vezi toată discuția)