avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie impotriva administratorului de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie impotriva administratorului de bloc

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, unde pot reclama faptul ca, administratorul nu introduce la plata cheltuielilor de intretinere toate persoanele care locuiesc intr-un apartament? Ce este de facut? Va multumesc
CORINA_m a scris:
Consider ca cei doi reprezentanti ai imobilului nu isi fac treaba.

Nu am mentionat faptul ca in acea sesizare nu mi/am dat numele, intrucat cei vizati sunt foarte periculosi, din mai multe puncte de vedere.

Daca cei pe care i-ati ales in comitet, nu-si fac treaba, asa cum spuneti, alegeti alte persoane. La urmatoarea adunare generala propuneti pe altcineva presedinte sau autopropuneti-va in aceasta functie si prin vot schimbati presedintele.
Pai daca nu ati facut sesizarea cu datele dumneavoastra, cum ati facut-o, anonima?
Cum ati inregistrat sesizarea la asociatie?
Cei de care spuneti ca sunt periculosi pentru dumneavoastra, probabil ca sunt la fel de periculosi si pentru vecinii dumneavoastra care sunt in comitet.

Dar cum pot dovedi ca acele persoane locuiesc permanent in acel apartament.
Nu am mentionat faptul ca in acea sesizare nu mi/am dat numele, intrucat cei vizati sunt foarte periculosi, din mai multe puncte de vedere.

Imi cer scuze fata de moderatori, dumneavoastra sunteti una din acele persoane care vorbesc pe la coltul blocului, care critica administratorul, presedintele si comitetul, care orice fac acestia este in defavoarea dumneavoastra. [EDIT - nu folosim expresii jignitoare, da?]
Daca nu aveti simtul responsabilitatii, dar sunteti cea mai tare doar in fata monitorului, nu va mai dati justitiara.#-o
Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
elga50, moderator
@CORINA_m

Daca ati facut o reclamatie care aveti pretentia sa va fie luata in serios, trebuie sa o semnati si sa va asumati responsabilitatea afirmatiilor.
Nici la autoritati scrisorile "anonime" nu sunt luate in considerare.
Semnarea acestei sesizari face ca presedintele asociatiei, impreuna cu comitetul sa stea de vorba cu proprietarul, sa-i puna in vedere sa-si declare toate persoanele care locuiesc in apartament, luandu-va pe dv. de martora.

E ca la proces in instanta. Degeaba reclami daca nu ai probe, martori. Dv. ati fi martorul....si atunci trebuie sa va semnati.

Asta daca vreti sa se rezolve problema. Eventual mai cooptati pe aceeasi sesizare si alti vecini.

Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
elga50, moderator
Eu va rog sa nu ma jigniti. Nu sunt barfitaore si nici justitiara. Am procedat asa cum a spus administratorul. Acesta a postat un afis la intrarea in imobil, in care adresa rugamintea tuturor locatarilor care observa astfel de nereguli, sa faca o scrisoare anonima si sa o lase la cutia postala a acestuia.
Dar nu a pus in practica ceea ce a spus, de aceea v-am cerut un sfat. Daca nu stiti decat sa jigniti, mai bine nu mai raspundeti la intrebari. Probabil ca detineti o astfel de functie de v-a sarit....
Daca intr-adevar asta a cerut administratorul dvs, sa faceti o scrisoare anonima, e clar ca trebuie schimbat.

Alte discuții în legătură

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru a face parte din comitetul asociatiei de proprietari mariana-magda mariana-magda Buna ziua! Va supun o problema la care as dori un raspuns de la dumneavoastra, ca for competent pe probleme de legislatie. Locuiesc intr-un bloc de 36 de ... (vezi toată discuția)
Presedinte - administrator alexs4 alexs4 buna ziua, stau in sector 4 , in primul rand vreau sa intreb daca este posibil asa ceva... presedintele de bloc sa fie si administrator la un bloc cu 8 scari ... (vezi toată discuția)
Nimeni nu doreste sa fie presedinte al unei asociatii de proprietari va rog solutii! anidaroti anidaroti Am urmatoare situatie halucinanta! 80 apartamente intr-un bloc. Am avut presedinte, presedinte interimar, acum numai doreste nimeni ACEASTA FUNCTIE! Am facut ... (vezi toată discuția)