avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanFlorin1

Activitate BogdanFlorin1

Mai am o intrebare la Dv: in cazul in care eu nu detin actele necesare pentru succesiune notariala (certificat deces), sotul poate face succesiunea notariala in lipsa mea? Sau in cazul in care totusi fac rost de acte, exista posibilitatea ca el sa nu declare toate bunurile?
Va multumesc. Acum nu stiu daca "sotul" o sa fie de acord sa-mi inmaneze certificatul de deces, o sa vad cum fac. Multumesc pentru informatii si daca o sa mai am nelamuriri, nu voi ezita sa intreb. Inca o data, multumesc!
A, am uitat sa precizez, scuzele mele, ei au impreuna un copil de 13 ani.
Am inteles. Ideea era in felul urmator: ea nu l-a trecut in acte nicaieri pentru ca era cetatean irakian si neavand cetatenie romana, peste tot apare numele ei. Ca sa o spun pe aia dreapta, nici nu stiu daca sunt casatoriti legal, adica n-am apucat sa vad vreun certificat de casatorie, ea pastrandu-si numele de fata. Stiu ca isi poate pastra numele si in urma casatoriei. Este o situatie complicata, de aceea vreau sa stiu cam ce sanse as avea. Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua. Am nevoie de cateva sfaturi. Mama s-a recasatorit acum 15 ani cu un cetatean irakian, acesta obtinand cetatenia romana de cateva luni. Impreuna au reusit sa puna pe picioare cateva afaceri, toate bunurile si firmele fiind pe numele ei. Ea a decedat de curand si vreau sa stiu ce drepturi am eu ca si copil din prima casatorie, avand in vedere situatia de fata. Tin sa mentionez ca nu s-a facut niciun fel de succesiune pe numele lui. Cum ma sfatuiti sa procedez in cazul acesta?