Si ca sa incheiem topicul in nota in care a inceput ( "...cineva a spus pe forum ca mai lipseau cativa si era reuniunea de la academia de politie la examenul de duminica...", " A fost de parca subiectele alea de la penal si procedura penala nu trebuiau sa fie accesibile decat celor "alesi". Adica cei care au lucrat foarte mult cu procurorii, sunt deja foarte obisnuiti cu domeniul si cu modul de lucru si vor intra foarte usor in paine.... poate ca e o mare actiune de promovare a unora dintr-o anumita profesie in alta, poate ca e si vorba de o trecere de sub un buget sub altul, poate ca asa a fost sa fie anul asta. Traim in Romania asa ca orice e posibil. ") pentru a accentua starea de frustrare il citez pe Danilet la seminarul de azi: " Hai sa pun altfel intrebarea : Este cineva in sala care NU a fost politist?" :) Va urez tuturor mult succes in noua cariera!
Meseria de magistrat e singura dintre cele, sa zicem "elitiste", unde poate accede orice "muritor" de rand. Celelalte au organizare tip casta - notari, executori etc . Numai taxa de inscriere la executori e 3000 lei deci....
nu ai primit pe mail?? pe 14 ianuarie incep cursurile parca.
- am facut cerere pentru decontarea analizelor medicale (nu stiu daca se aproba);
- cu prima de instalare mai astept, eu cred ca nu avem dreptul dupa lege ( daca are cineva succes sa ne anunte si pe noi);