va multumesc pentru raspuns dar eu nu beneficiez la plata serviciilor pe scara, la repararea liftului ,etc. pot sa demonstrez ca am domiciliu in italia ar trebui sa fac copii dupa ele sa demonstrez? eu vin doua saptamani la an in ROMANIA si rezult cu suma de plata la intretinere ,de ce ? eu nu beneficiez de nimic in aceasta plata care o au locatarii care locuiesc .ce ar trebui sa fac?DE EXEMPLU AM O VERISOARA care are un apartament in Navodari dar tot asa locuieste in italia si administratorul i-a zis sa faca o cerere precum nu locuieste nimeni si sa nu plateasca nimic ,eu nu inteleg nu peste tot sunt aceleasi legi?
eu nu cunosc acel citat din lege sa o prezint sau articolul din acea lege, ma puteti ajuta dv????VA MULTUMESC FOARTE MULT,O ZI BUNA
lucrez in italia de 7 ani,apartamentul din romania este gol nu locuieste nimeni de ce sa mai platesc intretinerea?????????????? este normal sa fiu trecuta 0+1 ? EU nu am mai venit in tara de trei ani,exista vreo lege in care se specifica acest lucru sa nu mai platesti intretinerea daca nu locuiesti in apartament???? CE ACTE IMI TREBUIE ? MULTUMESC.