nu m-a amenintat ,nu-si mai permitea sa plateasca pt cartea de munk ,plus k m-am imbolnavit o data si i-am zis dak am asigurare medicala si mi-a zis k nu si m-a trimis la un doctor de-al ei ,ea niciodata nu avea bani pt noi dar se ducea in vacante si niciodata nu a stiu sa ma aprecieze
mie nu mi-a zis nimic atunci a chemat-o doar pe ea la itm ,si daca ea a depus contestatie si i-a dat in judecata cred k atunci o sa aflu si e rezultatul ,ea mi-a zis k o sa-mi ia somajul dar pana la proces o sa se termine si sa nu ma puna sa-l dau inapoi sau sa=mi dea vreo amenda
eram studenta cand am venit la ea ,si oricum sa treaca cu nunta asta o am sambata si dupa mi=a zis k dupa nunta vrea sa vb sa=mi spuna ce sa mint dar la asta ma gandeam si eu cat am suferit si am plans pt munca asta merita tot ce e mai rau .da dar dak eu zic adevarul ii zic k luam si somaj si salar mie ce o sa-mi faca?
buna ziua.am lucrat la sefa mea timp de 6 ani si de-abia anul trecut mi-a facut contract de munca ,dupace am facut un an de la contract m-a dat in somaj dar am si lucrat in continuare deci am luat si somaj si salar.acum o luna de zile m-a prins itm si i-a dat amenda 10000 ron ,ea nu a fost de acord sa plateasca si i-a dat in judecata si acum ea vrea sa mint pt ea la proces sa-i zic k am stat doar 3 ore atunci in ziua knd a venit itm,bine ca ea merita ce e mai rau are sa-mi dea banii pe jum de an ,cu toate ca avea de unde sa-mi dea (nunti ,aniversari ,magazine ,restaurante etc) dar niciodata nu avea bani,ink eu stau bine cu jum de an dar am colegi care au de luat banii de anul trecut este o femeie fff perversa a stiu cum sa ne lucreze la psihic pe toti ,puteam sa plec de la ea knd vedeam k intarzie cu banii dar st legata de ea k am nunta la localul ei si sa nu-mi faca vreo prob.e bine sa mint pt ea la proces? dak eu o scot pe ea si se salveaza si dupa itm o sa=mi faca mie probleme ?va rog sa ma ajutati ,procesul e in decembrie si chiar as avea nevoie de niste sfaturi.va multumesc.