dar politia are dreptul sa vina la garsoniera cu el ca sa-si i-a lucrurile fara mandat de perchezitie?deci chiar nu am ce sa fac decat sa merg sa-i dau lucrurile si sa ma invat minte data viitoare?si daca mi-a facut plangere la finante,asa cum sustine el,voi plati doar amenda?sau si pe lunile trecute,cat a stat el acolo?
buna ziua.am si eu o problema si nu stiu cum sa o scot la capat.am o garsoniera data in chirie de cateva luni la un individ.acum 1 luna tipul plecase in strainatate si nu m-a anuntat,intr-un final ma suna si-mi zice ca e plecat si cand vine imi da banii datorati.eu am fost in garsoniera si am schimbat yala(aveam indoiala ca ma minte,ca nu-i plecat).el acuma a venit si vrea sa-i dau cheia sa stea in continuare acolo,dar sustine ca nu are bani sa-mi dea,ca o sa-mi dea el cand face rost.eu nu mai vreau sa-l las sa stea,vreau sa-mi dea banii si sa plece.i-am zis ca daca imi da banii il las sa-si i-a lucrurile si sa plece.nu vrea nicidecum!!m-a amenintat ca mi-a facut plangere la politie pt.detinere de acte ce nu-mi apartin si mi se va face dosar penal(asa zice el)si ma ameninta ca merge si la finante sa-mi faca plangere ca tin chiriasi fara acte-DA,DIN PACATE NU AM ACTE CU EL!!!eu vroiam sa ajung la o intelegere cu el,dar nu am cu cine.chiar nu stiu ce sa ma fac.stiu ca nu am dreptul sa-i retin bunurile lui,dar daca il las sa-si i-a lucrurile,el va pleca si banii nu-mi recuperez niciodata.are drepul sa vina cu politia la usa mea dupa lucruri?ce ar trebui eu sa fac in cazul asta?