avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate rokaraoke

Activitate rokaraoke

Răspuns la discuția Curatela?
Asa au facut dar au fost trimise la judecatorie cu expresia "aveti nevoie de o curatela sau ceva pt ca noi asa am primit indicatii"
Discuție Curatela?
Ma rugam o matusa sa ii caut niste infomatii dar nu stiu exact ce raspuns sa ii ofer
Concret ea are o fata minora care a nascut de curand. Pt acest nepot doreste sa ceara de la primarie niste drepturi banesti
Pt faptul ca fata este minora i se cere bunicii "o curatela sau ceva" (expresia functionarului)
Este necesara curatela in cazul de fata? Care este procedura curatelei? Se poate cere de catre bunica pt a fi numita ea curator pentru a depune o cerere de drepturi banesti si pentru a incasa banii/?

Multumesc
A mai fost cineva in situatia aceasta?
Buna ziua

In ianuarie 2010 am incheiat ca persoana juridica un contract servicii internet cu RDS pentru 1 an de zile Conform acestuia daca cu 60 de zile inainte de expirarea termenului nu imi exprimat expres dorinta de a inceta , acest contract se prelungea automat inca 1 an
Tot in acest act la un alt articol se prevedea ca prin comun acord se putea rezilia dar fara a se indica vreun termen de vreun fel

Am folosit serviciile lor pentru 4 ani dar cu 3 luni inaintea expirarii contractului care fusese prelungit automat , din cauza lipsurilor financiare am trimis o notificare de reziliere in care invocam acest motiv de natura financiara.Cererea a primit numar de inregistrare si mi a fost trimisa pe mail in format electronic( scanare) Mentionez ca cererea am facut o pe 15 octombrie 2014 si am cerut incetarea cu data de 1 noiembrie 2014.
Raspuns la cererea mea nu am primit vreodata dar dupa 5 luni mi a fost comunicata o notificare de plata a 3 facturi restante pe lunile noiembrie, decembrie si ianuarie facturi pe care eu nu le-am primit
Conform prevederilor din contract RDs se angaja sa trimita facturile prin posta cu o confirmare de primire dar tot conform contractului eu nu puteam invoca neprimirea lor avand obligatia de a cere o copie dupa ele.

In contextul de mai sus care este cea mai buna aparare? Pe ce text de lege pot sa imi intemeiez lipsa mea de actiune in a cere copie dupa facturile neprimite? ( eu consideram contractul incheiat pe baza cererii trimise catre dansii)
Multumesc.