avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Activitate focamaghita

Activitate focamaghita

Răspuns la discuția Admitere INM 2016
Stiu ca e forumul ptr INM dar v-as ramane recunoscatoare daca cineva de pe acest forum detine ceva informatii daca va mai fi si cand va fi urmatorul examen pt consilieri de probatiune.
Va multumesc!
Stie cineva cand se va mai organiza un nou concurs in probatiune?
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Va salut numai cu ganduri bune pe toti.V-am urmarit din culise sunteti mai specialisti decat specialistii.Sper sa ajung si eu la nivelul vostru desi sunt mult mai in varsta si nu mai am forta voastra biologic vorbind.Va doresc succes tuturor lui Catalin si Ice Helenne civilistii, lui Cristian penalistul si nu numai.Toti sunteti foarte buni.Si nu disperati ca sunt doar 160 de locuri.La inceputurile INM-ului au fost si 120 de locuri. Bafta si sa nu va mai prind la anul pe forum!
Stie cineva daca se va mai organiza si anul acesta concurs pentru consilieri de probatiune debutanti?
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Multumesc MayeMaya.Am inteles.Codul este cheia tuturor raspunsurilor deci trebuie sa fiu cu ''bunghiul'' pe el.Multumesc inca o data.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Multumesc Maye Maya. Tot in legatura cu succesiunile Stanciulescu spune ca ''mostenitorii legali pot fi universali, cu titlu universal sau cu titlu particular'' insa Deak spune ca ''nu pot exista mostenitori legali cu titlu particular''.Voi ce parere aveti?
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Va rog frumos ati putea sa-mi spuneti daca la succesiuni trebuie invatata si mostenirea testamentara intrucat in tematica de anul trecut nu figureaza.
Va multumesc.
Va rog frumos pute-ti sa-mi spuneti daca la succesiuni trebuie invatata si mostenirea testamentara pentru ca am vazut ca anul trecut nu figura in tematica.
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Multumesc MayeMaya.Prompta ca intotdeauna.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Salut!
Sunteti draguti sa-mi spuneti si mie care e ultima aparitie a dl.-ui Boroi privind partea generala la civil?
As vrea sa aleg corect cartea din motive financiare.
Multumesc.