avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Activitate jpriest88

Activitate jpriest88

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
tedddybear a scris:

mirei2012 a scris:

tedddybear a scris:

stiti ceva de contestatie? poti sa primesti mai putin? pe facebook scrie ceva de regulament, unde s-ar prevedea ca nu poti primi mai putin, dar nu gasesc regulamentul..


uite aici pagina 8 din 17...spune ca nu poti primi mai putin...art 21 alin 4

[ link extern ]



si nu a suferit nici o modificare regulamenutul pana in prezent? nu au aruncat ei vreo modificare din asta sinistra pe undeva? ;))


Pai uiti ca este vorba de examenul de admitere la INM? Regulamentele alea sunt facute de magistrati. Cum sa iti inrautateasca situatia in propria cale de atac?

Dar oricum, sansele ca sa-ti fie modificata nota tind spre 0.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
iulia_v44 a scris:

Daca nu ar fi existat cazuri de frauda nu mai exista nici comunicatul pe site-ul de la inm/csm...nu vreau sa acuz pe nimeni insa la mine in sala s-au plimbat la toaleta incontinuu...ori avand in vedere ca orice minut conteaza in acest examen...nu stiu..


Buna!

Fiecare minut conteaza? Hai sa fim seriosi... daca stii, in 4 ore este timp sa mananci o pizza si sa bei 2 beri. Am luat peste 80 la juridic si am iesit in 2 ore si 15 minute din sala. Dupa ce am retranscris 70 de grile, pentru ca am gresit.

Am fost la supraveghere la examen in acest an. Am fost intr-o sala cu 90 de oameni. Am mers de vreo 30 de ori pana la baie, cu unii chiar de 2 ori. Desi ei nu stiau, mai intram in baie sa vad daca se aude ceva (pipi). Nimeni nu a stat la baie mai mult decat e normal. Am verificat fiecare nasture de la fiecare candidat. Fiecare pereche de ochelari. Fiecare ceas, desi erau toate pe banca. Si cat timp nu eram la baie, ma plimbam printre banci. Pot sa spun cu mana pe inima ca in sala in care am fost, nu au fost probleme.

Nu sunt inchis la minte, sunt sigur ca in fiecare an sunt cativa oameni care intra nu tocmai pe merit (mai ales dintr-un judet... stiti voi care). Dar sunt putini, foarte putini. Stiu ca e frustrant, mai ales ca am fost extrem de aproape de a intra prima oara cand am dat. Si nu aproape in sensul ca am luat 50 la grile, ci am fost foarte putin sub linie la final, dupa 3 probe. In momentul acela te poti gandi: "daca nu erau aia 5 (sau 2, sau 3)...". Daca iei sub 70 de grile, nici nu merita sa te consumi cu fraude si alte mizerii. Ba mai mult, sunt niste scuze penibile.

Daca iti doresti cu adevarat si esti facut pentru asa ceva, nu te poate opri NIMENI sa intri.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Ai dreptate. Eu nu am probleme cu gandirea logica. Daca ar fi sa ma iau dupa testul de IQ (in care nu cred mai deloc), stau bine si la capitolul asta. Problema e testul de personalitate, despre care am o parere pe care nu as exprima-o pe forum...

Un exemplu de intrebare:

Mergi pe strada si auzi un grup de oameni care rad. Ai impresia ca rad de tine:
a)intotdeauna
b)uneori
c)niciodata

Eu nu sufar de complexe, deci "a" pica. Dar mi s-a intamplat sa ma uit la slit, sa vad daca e inchis, cel putin o data, deci si "c" pica. Si asta e valabil pentru absolut oricine (sau sa te uiti daca esti murdar, sau mai stiu eu ce... repet, chiar o singura data in viata). Dar daca pui "b" la genul asta de intrebare, e bai mare. Iar "b" nici nu ar fi corect, ci doar cel mai aproape de raspunsul corect. In plus, "b" la multe intrebari e semn de instabilitate psihica. Raspunsul corect pentru mine ar fi "d. super mega extraordinar de rar, dar mi s-a intamplat."
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Ce bine imi pare ca eu sunt obisnuit din facultate sa nu fiu anuntat de nimic :D

Sunt calit.

LE: Chiar nu e nimeni interesat/ingrijorat de psihologic? Eu inca nu m-am bucurat, chiar daca sunt intrat de pe locul 5 si chiar daca am mai trecut 2 teste psihologice pe bune, unul la admitere pentru academia de politie si unul la recrutare.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
In document scrie pentru contraventii. Nu pentru sanctiuni administrative. Eu nu am luat-o si pe aceea.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Se vede ca nu esti din Bucuresti. Acolo nu doarme oricine! :) Baietii au teritorii bine stabilite...
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Bravo FLOSAN! Uite ce inseamna sa fii un om corect. S-ar putea ca postarea mailului sa te coste locul in camin si totusi ai facut-o. Aplauze din partea mea!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Un model de caracterizare are cineva?

La Tirgu-Mures am luat adeverinta de la primarie, de la biroul de executari silite.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Pai si asa ne anunta?... La cum merg trenurile ar trebui sa plec in 2 ore sa ajung pe 7 in Bucuresti :))
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
ROXYMARIC a scris:

incepem pe 7 ? serios?
ma gandeam ca pe 14.


De unde ai aflat ca pe 7 incepem?