avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate claudiu845

Activitate claudiu845

Buna ziua,

CE TREBUIE SA FAC CA SA POT SUSTINE EXAMENUL AUTO?

In data de 11.11.2013 a ramas definitiva sentinta judecatoreasca prin neexercitare cailor de atac. M am prezentat pt examinare si mi sa spus ca nu pot sustine examenul decat in luna martie a anului 2015 deoarece am o contopire de pedepse. Din cate stiu eu legea nu face nici un fel de referire la contopiri de pedepse,Atasez o copie a sentintei.olutia pe scurt: condamnă pe inculpatul S.S.C la pedeapsa de: - 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 9 alin. 1 lit.bdin Lg. 241/2005, cu aplic art.41 alin. 2, art.13 Cop pen., art.320/1 Cod pr. pen; Constată că infracţiunea dedusă judecăţii a fost săvârşită în concurs real prev. de art. 33 lit.a Cod pen cu infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an şi 3 luniînchisoare prin S.p. nr. 1747/28.10.2013 a Judecătoriei Bistriţa, pronunţată în dosar nr. 5782/190/2013, definitivă la data de 11.11.2013, pedeapsă care a fost suspendată condiţionatconf. art.81 Cod pen. Conform art. 85 Cod pen. anulează suspendarea condiţionată privind pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare aplicată prin Sentinţa pen. nr.1747/2013 a Judecătoriei Bistriţa, definitivă prin neexercitarea căii de atac, pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 87 alin.1 din OUG nr. 195/2002, republicată, cu aplic. art.320/1 Cod pr. pen. Conformart. 34 lit. b, art.36 alin.1, 85 Cod pen., contopeşte pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare cu pedeapsa aplicată în prezentul dosar ,de 1 an şi 6 luni închisoare şi dispune ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare. Face aplic. art. 71 rap.la art.64 lit. a Teza a-II-a, b Cod pen. Conform art. 85 alin. 2 Cod pen. rap. la art.81 Cod pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei rezultante de 1 an şi 6 luniînchisoare şi stabileşte potr. art. 82 Cod pen., un termen de încercare de 3 ani şi 6 luni, care se va calcula de la data de 11.11.2013 (data rămânerii definitive a Sentinţei pen. 1747/2013 a Judecătoriei Bistriţa) . Cu drept de apel în 10 zile de la pronunţare cu inculpatul şi de la comunicare cu celelalte părţi. Pronunţată în şedinţa publică din data de 31.01.2014.

Va multumesc

sentinta la regimul rutier a ramas definiva in data de 11.11.2013 deci conform legii in data de 11.11.2014 aveam dreptul sa ma prezint la examinare. Dar am fost informat de personalul de acolo ca nu ma pot prezenta decat dupa data de 11.02.2015. Un termen de un an de la o alta sentinta care nu are caracter rutier. Aici este marea mea nelamurire.

Va multumesc
Buna ziua,

Am urmatoarea condamnare:
Solutia pe scurt: condamnă pe inculpatul S.S.C la pedeapsa de: - 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 9 alin. 1 lit.bdin Lg. 241/2005, cu aplic art.41 alin. 2, art.13 Cop pen., art.320/1 Cod pr. pen; Constată că infracţiunea dedusă judecăţii a fost săvârşită în concurs real prev. de art. 33 lit.a Cod pen cu infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an şi 3 luniînchisoare prin S.p. nr. 1747/28.10.2013 a Judecătoriei Bistriţa, pronunţată în dosar nr. 5782/190/2013, definitivă la data de 11.11.2013, pedeapsă care a fost suspendată condiţionatconf. art.81 Cod pen. Conform art. 85 Cod pen. anulează suspendarea condiţionată privind pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare aplicată prin Sentinţa pen. nr.1747/2013 a Judecătoriei Bistriţa, definitivă prin neexercitarea căii de atac, pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 87 alin.1 din OUG nr. 195/2002, republicată, cu aplic. art.320/1 Cod pr. pen. Conformart. 34 lit. b, art.36 alin.1, 85 Cod pen., contopeşte pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare cu pedeapsa aplicată în prezentul dosar ,de 1 an şi 6 luni închisoare şi dispune ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare. Face aplic. art. 71 rap.la art.64 lit. a Teza a-II-a, b Cod pen. Conform art. 85 alin. 2 Cod pen. rap. la art.81 Cod pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei rezultante de 1 an şi 6 luniînchisoare şi stabileşte potr. art. 82 Cod pen., un termen de încercare de 3 ani şi 6 luni, care se va calcula de la data de 11.11.2013 (data rămânerii definitive a Sentinţei pen. 1747/2013 a Judecătoriei Bistriţa) . Cu drept de apel în 10 zile de la pronunţare cu inculpatul şi de la comunicare cu celelalte părţi. Pronunţată în şedinţa publică din data de 31.01.2014.

M-am prezentat astazi cu dosarul pentru examinare si mi sa raspuns ca nu pot fi examinat decat dupa data de 11.02.2015. Data la care ar expira perioada de un an de la a doaua condamnare care are caracter economic. Sentinta privind circulatia pe drumurile publice a ramas definitiva prin neexercitarea cailor de atac la data de 11.112013
Cand pot sa dau examenul pt carnet

Cu stima
cu stima. D-nule avocat
multumesc pentru raspus
Vreu sa va intreb daca exista o solutie legala de neprezentare a asociatului meu la o citatie a procurorului tinand cont de faptul ca este insarcinata in 8 luni jumatate
multumesc anticipat
ca si completare
asociatul meu este cercetat intr-un dosar de evaziune fiscala cu funcia de administrator al societatii. Functie care mi-a apartinut mie nu lui. cu specificatia ca la deschiderea societatii ambii am fost trecuti ca si administratori. Nu vad de ce trebuie sa fim cercetati amandoi pentru o fapta (comisa de mine).
Multumesc
uratoarea intrebare este daca pot sa cer scoaterea de sub urmarire penala a asociatului meu (acesta fiind sotiia mea) declarand ca doar eu am administrat acticitatea societatii
multumes.
multumesc pentru raspuns
buna ziua,
va rog sa-mi spune-ti daca poate fi cercetat penal si asociatul meu intr-un dosar de evaziune fiscala, atata timp cat eu sunt administrator pe cartea de munca si el este director de vanzari

cu stima