Ce se intelege prin acele fapte si imprejurari noi ? Am furat niste materiale pe care le-am vandut la reciclare.... la inceput s-a zis ca paguba e de 500 lei (s-a retinut in ordonanta prejudiciul mic)(Cat am primit pe ele) insa .. domnu respectiv le folosea la nu stiu eu ce, si
cica costa peste 30 000 lei :(
S-a retinut aproape corect in ordonanta mea... de SUP... insa nu se stia ca am fost capul tuturor rautatilor, eu am planuit,etc :( procurorii stiau si ca alea costa 30 000 lei bucata (ca le--a zodmnul respectiv, dar nu i-au bagat in seama)
si acuma Kaboom .... deci se stia totul! atata tot ca era aranjat altfel, in favoarea noastra! pe unul din cei 2 prieteni l-am chemat de martor! s-a desmonstrat ca a mintit, dar nu scrie nicaieri in ordonanta cat s-a bazat pe vorbele martorului dovedit mincinos...
Inca ceva daca am primit SUP in orasul 1, poate acuma procurorul din orasul 2 sa ma trimita la puscarie? nu de alta dar dosarul meu e din orasul 1, dosarul disjuns se afla in orasul 2:(
Va implor ajutor, ma confrunt cu urmatoarea problema:
In urma cu 2 ani am primit SUP intr-un dosar pt. furt, pt. ca fapta nu prezinta pericol social. La aceea vreme "procurorii" credeau ca eu am fost doar un simplu complice si am primit SUP, iar dosarul s-a disjuns pt. autor necunoscut!
Persoana de la care am furat,a facut un ditamai scandaluliar ceilalti 2 preiteni ai mei au fost depistati si a facut ce nu a facut iar dosarul s-a stramutat in alt judet!!! (vorbesc de dosar inca in faza de U.P. de la parchet!)
Problema este ca sub imperiul temerii m-au dat de gol, si au recunoscut pana la urma ca defapt eu sunt capul rautatilor, si ca nu am fost un simplu complice, ce am stablit planul,etc ...
Avand in vedere ca am primit SUP cu amenda admnistrativa, iar domnul de la care am furat a facut chiar plangere in fata judecatorul, insa s-a mentinut sentinta este vreo sansa ca sa fiu trimis in judecata?
Am fost azi la noul procuror, mi-a luat o declaratie de martor si ma simt amenintat de noul procuror ca vrea tare mult sa ma trimita in instanta si chir la racoare... in orice caz nu s-a discutat la fel de frumos cu mine! nu stiu cum sa ma exprim dar pe ochii lui se citea ura! :(
Recunosc ca prejudiciul a fost un pic cam mare, insa daca pana si judecatorul a zis ca fapta nu prezinta pericol social, nu ar trebui sa se dea la toti SUP cu 1000 lei amenda?
In cazul meu, pot sa mai patesc inca ceva? Amenda daca e cazul o platesc maine...