Multumesc pentru eventualul model, insa as mai dori sa stiu ce trebuie sa specific in cazul in care vreau sa incheierea rectificat asa fie definitiva si irevocabila.Domnii avocati sau consilieri poate ma pot sfatui. Si daca se poate ataca prin aceasta cale custodia de catr ecealalta parte. multumesc frumos
as dori foarte mult sa cer parerea unui avocat in legatura cu problema mea, insa mi-au luat o caruta de bani pana acum de fiecare data. Din acest motiv apelez la acest forum. Va multumesc frumos daca va luati timpul sa ma ajutati.
Acum un an am incheiat un proces lung si costisitor, hotararea judecatoreasca ce a venit prin posta insa, avea greseli de redactare, si am facut o mare prostie nedand importanta. Astazi insa, trebuie sa fac pasaport copilului meu si mi s-a cerut copie legalizata dupa hotararea judecatoreasca asupra custodiei minorului, etc. Copia legalizata insa a iesit si ea cu erori, urmand exemplul Hotararii Judecatoresti.
Intrebarile mele ar fi:
Cum este modelul de cerere pe care trebuie sa-l depun pentru rectificare?pentru ca atat numele meu cat si al copiluluoi sunt gresite de-a lungul hotararii..
Si am citit undeva, in cautarile mele pe diverse forumuri, cum ca, '' Dupa pronuntare si comunicare, incheierea este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea a carei indreptare s-a cerut si in consecinta termenele pentru caile de atac sunt aceleasi.'' Iar ne vin notificari in posta?atat mie cat si tatalui copilului meu?
Si inca ceva, trebuie sa specific eu in cerere ca pe Incheierea rectificata sa se mentioneze ca este IREVOCABILA si ca face parte integranta din hotararea indreptata? sau specifica ei de la judecatorie?
Mai departe stiu ca trebuie sa astept ceva timp, sa cer copie legalizata dupa rectificare si apoi copie legalizata ce atesta custodia deplina asupra copiluluimeu.
Insa v-as multumi enorm daca ati putea sa ma ajutati putin.