Perfectarea actelor notariale se fac în momentul în care achit banii după 6 luni sau se fac în momentul în care se merge la notar .
Mulțumesc
Bună ziua,
Aș dori să achiziționez un imobil , dar plata să o fac după 6 luni de la semnarea contractului cu vânzătorul. Pot face aceasta? Taxele notariale trebuiesc plătite la semnarea contractului? Am înțeles ca trebuie să duc la notar dovada plății prin transfer bancar a prețului imobilului după cele 6 luni. După achitarea imobilului și după ce duc dovada la notar trebuie să mai semnez altceva, sau rămâne același contract semnat ulterior.
Mulțumesc
Deci ca exemplu, daca concediul medical va fi pana pe data de 10 Martie, c.i.m va fi suspendat automat cu data de 11 Martie. Corect? Multumesc
Sa inteleg ca concediul medical nu mai are valoare dupa data de 28.02.2018.
Prin acordul partilor(fara preaviz)
Data de 28 este data de incetare c.i.m
Buna ziua.
As dori daca ma poate lamuri cineva asupra unei probleme.
Mi am dat demisia cu data de 28 februarie de la firma la care lucrez. Acum sunt in medical din cauza unor probleme de sanatate. As dori sa stiu daca concediul medical depaseste data de 28 februarie eu mai sunt angajatul societatii? mai am drepturi de asigurat? Se prelungeste data de demisie cu data la care va fi sfarsitul concediului medical ?
Multumesc anticipat
Multumesc d-le RMF pentru cele spuse.....multe din cele scrise de d-voastra sunt si in asociatia din care fac parte. O sa sciu aici cum va decurge rezolvarea problemei.Multumesc
Multumesc si d-nei Elga50.
Verificarea generala:
- daca in subsol aveti deja piscina- in subsol nu sunt probleme,toata instalatia este noua
- daca nu aveti piscina poate aveti pete de umezeala pe podeaua subsolului de la coloanele principale sau poate de la cele care pleaca in plan vertical catre etaje- toata instalatia pe casa scarii este noua,nu sunt pierderi,infiltratii(toatat instalatia este la vedere)
- daca din coloanele principale nu sunt montate tevi suplimentare catre consumatori necontorizati, furtun cu care se uda spatiul verde, se spala masini, covoare - nu avem asa ceva-toata instalatia este la vedere pe casa scarii, nu se poate face aceste racordari.
Verificarea in apartamente;
- verificarea instalatiilor, robinete care picura, wc-uri care curg la fir de apa si sa impuna locatarilor reparatia sau inlocuirea cat mai urgent a acestora; reverificarea dupa cateva zile;-apometrele montate individual sunt clasa C, citesc chiar si firul/picaturile de apa(pe probate)
- verificarea sigiliului apometrelor(sunt sigilate,sunt la vedere pe casa scarii)
Verificarea bransamentului general:
- daca nu se descopera nimic suspect, atunci se impune solicitarea catre furnizor sa vina si sa-si ia contorul de bransament la verificare. In cazul ca la aceasta verificare se constata ca acest contor este defect, furnizorul il inlocuiest gratuit, dar daca contorul este metrologic bun, atunci verificarea o plateste asociatia.- aici cred ca ar trebui sa ia legatura asociatia cu furnizorul.....
Multumesc D-le Adriantot pentru lamuriri.
1.Avarii pe instalatia comuna nu avem,este toata instalatia noua in tot blocul din bransament de la cei ce furnizeaza apa
2.Consum de apa pentru proprietatea comuna (spalat scari, udat spatii verzi..) nu avem posibilitatea de a ne conecta la instalatie pentru aceste lurari.
3Sustragerea apei de unii proprietari-apometrele sunt in fata usii pe scara si sunt toate noi ,au cam 2 luni de zile(apometrele nu sunt in locuinta sunt pe casa scarii la vedere)
da...luna aceasta...deci pierderi sunt aproape luna de luna...cand se face citirea...ideea e cum sa apara aceste pierderi cand sunt apometre cu clasa C la toate apartamentele.....la apometru nu se poate face nimic(sa se fure apa de catre locatari )pentru ca este pus pe scara in fata usii....