Buna ziua,
Am nevoie de anexele I si II prevazute de regulamentul 2201/2003 al CE art 39 cu care pot sa inregistrez in Italia divortul avenit in Romania . Sentinta este definitiva si irevocabila numai ca nimeni de la Judecatoria din Ploiesti nu stie cum se elibereaza aceste anexe sau de unde se procura .Am fost indrumanta catre serviciul de aplicare a Apostilei dar si acolo sunt cam confuzi . In asteptarea unui raspuns multumesc anticipat moderatorilor .
Buna ziua,
Am nevoie de anexele I si II prevazute de regulamentul 2201/2003 al CE art 39 cu care pot sa inregistrez in Italia divortul avenit in Romania . Sentinta este definitiva si irevocabila numai ca nimeni de la Judecatoria din Ploiesti nu stie cum se elibereaza aceste anexe sau de unde se procura .Am fost indrumanta catre serviciul de aplicare a Apostilei dar si acolo sunt cam confuzi . In asteptarea unui raspuns multumesc anticipat moderatorilor .
Buna ziua,
Am nevoie de anexele I si II prevazute de regulamentul 2201/2003 al CE cu care pot sa inregistrez in Italia divortul avenit in Romania . Sentinta este definitiva si irevocabila numai ca nimeni de la Judecatoria din Ploiesti nu stie cum se elibereaza aceste anexe sau de unde se procura .Am fost indrumanta catre serviciul de aplicare a Apostilei dar si acolo sunt cam confuzi . In asteptarea unui raspuns multumesc anticipat moderatorilor .