avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Divort international - Anexe Regulamentul ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Divort international - Anexe Regulamentul nr.2201/2003 al CE

Buna ziua,
Am nevoie de anexele I si II prevazute de regulamentul 2201/2003 al CE cu care pot sa inregistrez in Italia divortul avenit in Romania . Sentinta este definitiva si irevocabila numai ca nimeni de la Judecatoria din Ploiesti nu stie cum se elibereaza aceste anexe sau de unde se procura .Am fost indrumanta catre serviciul de aplicare a Apostilei dar si acolo sunt cam confuzi . In asteptarea unui raspuns multumesc anticipat moderatorilor .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:49, 5 Septembrie 2012
Toata legislatia UE o gasiti in Jurnalul Uniunii Europene (echivalentul lor pentru MO)

[ link extern ]

La sfarsitul documentului (regulamentul 2201/2003) veti gasi cele doua anexe.

Tipariti respectivele pagini si aratatile celor de la judecatorie, in rest ar trebui sa stie ce sa faca, chiar daca se elibereaza extrem de rar asemenea certificate.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat divort european kraun kraun Buna ziua, Am nevoie de anexele I si II prevazute de regulamentul 2201/2003 al CE art 39 cu care pot sa inregistrez in Italia divortul avenit in Romania . ... (vezi toată discuția)
Divort eu regulament 2201/2003 kraun kraun Buna ziua, Am nevoie de anexele I si II prevazute de regulamentul 2201/2003 al CE art 39 cu care pot sa inregistrez in Italia divortul avenit in Romania . ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala-aplicarea ei in italia Florentina_A Florentina_A Tatal a plecat cu minorul in Italia, avand procura in scop turistic de la mama. Pe scurt, nu a mai respectat intelegerea de a aduce copilul inapoi. Exista ... (vezi toată discuția)