avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate apostolalexandra

Activitate apostolalexandra

Răspuns la discuția dosar penal furt
un asemena dosar in care s-a recunoscut fapta s-au inapoiat bunurile ar avea de ce sa dureze mai mult de 2 -3 luni de zile?repet sunt nevoita sa plec din tara pentru po perioada destul de lunga si nu as vrea sa am probleme cu o eventuala neprezentare in cazul unei citatii
Va multumesc mult pentru amabilitate celor care au raspuns....mai am o intrebare legata de subiect... ce ar trebui sa fac daca vreau sa fiu citata la alta adresa fata de cea din buletin?
cum adica?amenda administrativa e trecuta in cazier, ca am citit pareri impartite...????si scrie si pentru ce?
si care e procedura acum?o sa fiu citata la politie pentru amprentare si fotografiere, si alte declaratii?
buna ziua, desi stiu ca subiectul a mai fost dezbatut tot nu am stare daca nu ma raportez la problema mea personala......zilel trecute am fost surprinsa intr-un supermarket in timis cand am sustras bunuri in valoare de 50 de lei....povestea sta asa, am cumparat in valoare de 15 lei iar niste prostii(acum imi dau seama cu adevarat)pentru care nu aveam sincer bani,respectiv sampon, gel de dus si o crema le-am bagat in geanta... dupa ce am trecut de casa, m-au abordat agentii de securitate, m-au dus in spate, au descoperit ce aveam in genta si au chemat politia....acestia mi-au luat declaratii, mi s-.a spus ca se va intocmi dosar penal , am recunoscut fapta am fost cooperanta, bunurile au fost returnate magazinului....m-am simtit oribil, total dezumanizata pentru ce am putut sa fac... sincer va spun... nu exista scuza pentru o fapta de genul, dar in momentul ala parca mintea mi s-a umbrit

Ideea e ca e prima abatere, nu am mai facut asa ceva, nu am antecedente penale, am absolvit o facultate, lucrez....... politistului i-a fost mila de mine, a spus ca a scris in procesul verbal, sa ma ajute... vreau sa stiu care e cel mai rau lucru care se poate intampla...am nevoie de un avocat?magazinul mai poate depune plangere daca am inapoiat bunurile??? in 2 luni de zile ar trebui sa plec din tara, oare se va solutiona pana atunci??