avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters263889

Activitate ContSters263889

Chiar ma intrebam ce abordare e ok pt sinteze...eu una voi merge pe stilul concis, sintetic si asta pt ca asa sunt obisnuita, asa am abordat mereu examenele de tip sinteza..nu imi amintesc un examen la care sa fi predat mai mult de 2 foi si asta e si pt ca nu stiu profesori cu rabdarea de a citi f multe pagini, nu la un examen. Asta e o parere subiectiva a unei gagici care nu scrie niciodata pe langa subiect si din ce am vazut baremul e ok din pct asta de vedere. Bafta multa sa avem toti si inspiratie maxima :)
Nu avem voie cu alte pixuri, se mentin regulile de la prima proba, fara sticle de apa/pixuri etc.
Nu trebuie sa fie infectii urinare, pot fi la fel de bine chestii cronice. Eu am fost inainte de exam si de 2 ori in timpul examenului. Acum serios, cum ar fi sa ma apuc sa explic comisiei ce se intampla cu uterul meu..eu inteleg ca e frustrant sa vezi cum tu te agiti si altii trec fara efort dar mai frustrant decat cineva care citeste 1min la baie sunt lucrarile dictate...pana la urma fiecare abordeaza cum vrea examenul asta/ viata :)
Diogene999 cred ca stai prost cu logica..era fix pe dos ce ziceam dar e ok, 100 de drumuri sa faci din partea mea...
Orice examen poate fi fraudat, oriunde. Ar fi naiv sa afirm ca nu, cu toate astea nu vad asta ca fiind explicatia pt intarzierea rezultatelor. Intotdeauna o sa planeze presupuneri legate de un grupulet mai mic/mare care ar avea acces doar ca...pana la urma asta e un examen nu un concurs asa ca ce fac restul e mai putin relevant. In afara de asta mie examenul de sinteza mi se pare de toceala maxima, nu vad ce antreneaza/pregateste dar asta e doar o opinie subiectiva. Anyway..sa dam bice recapitularii :))
Spread/make love not war! Si niste proceduri as zice! :)
Mi se pare exagerat sa nu ai voie in institutie cu tel, eu l-am lasat acasa dar la ce stare de epuizare aveam dupa examen mi-am blestemat zilele ca am fost rupta de lume pana am ajuns acasa pt ca sa fim rezonabili, nu putem toti sa avem pe cineva sa ne astepta dupa. Varianta cu lasatul in castron e cat de cat rezonabila. Amuzant ar fi sa plece xineva "neintentionat" cu o varianta upgradata a telefonului :)) dar ramanem optimisti ca totusi na..am invatat cum e cu furtul :))
Ah si inca ceva, unii dintre noi au vezica mica, stiu ca sunt dubioase drumurile dese la toaleta dar..prezumtie de nevinovatie+vezica mica! :))
Mersi mult :) ma si gandeam cum raman rupta de lume cu buletinul si atat :))
Pentru cei care au mai dat exam in bucuresti, ce se intampla cu gentile/telefoanele/chei etc? Raman undeva supravegheate? Nu pot sa cred ca le lasam undeva aiurea sau ca nu avem cum sa intram cu ele. Ce se intampla exact? Nu pot sa pun pe cineva sa stea 5ore degeaba doar pt ca nu am voie cu cheile&co
Misto de tot, e oke, se stie clar de metoda de copiat cu microcasca si toate firele din lume, sa ma puna sa ma descalt mi se pare o nesimtire extrema si un abuz clar, pe principiul asta daca iti bagi in sutien telefonul ce o sa faca, o sa fie un show care satisface fanteziile fanilor de picanterii erotice?? Daca o sa se intample chestia eu personal voi depune frumos o plangere. In loc sa organizeze examenul de asa maniera incat sa nu poata fi fraudat recurg la mizerii de genul asta si mi se pare revoltator. Pacat ca nu am cizme de latex peste genunchi legate cu sireturi, sa-i pun pe ei se la dezlege daca au curiozitati :| stiu ca nu asta ar trebui sa fie principala grija cu 3 zile inainte de examen dar mi se pare o ipocrizie maxima si e revoltator ca asta se intampla la examenele sustinute in profesii juridice.