avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate nccncc

Activitate nccncc

Buna ziua! Indemnizatia de doctorat se ia in calcul la venitul limita de 8000 net sub care se acorda vouchere de vacanta si norma de hrana? Va multumesc!
Discuție oug 20 2016
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie aparuta in urma aplicarii oug 20/2016.

Sporul de doctorat(doctorat obtinut inainte de 2009) nu mi s-a adaugat la salariu motivul fiind ca nu exista in plata in cadrul institutiei acest nivel de salarizare(cu spor de doctorat inclus), datorata faptului ca la nivelul institutiei nu sunt persoane cu acelasi nivel de incadrare si vechime in munca care sa aiba si doctorat.

Cum trebuie procedat in acest caz?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Izolatie termica spre vecini
multumesc pentru raspuns. voi apela la alpinisti utilitari.:luck:
cladirea este intr-adevar pe hotar...sa inteleg torusi ca daca folosim alpinisti utilitari, care sa lucreaze de pe casa, ar fi ok? eu doresc acordul vecinei si voi inceca orice mediere posibila...dar daca totusi nu accepta sa imi dea acordul, eu pot incepe lucrarile cu alpinistii utilitari? exista ceva in cosul civil prin care sa invoc NECESITATEA de a izola termic locuinta? iarna sunt 15 grade in casa cu doua calorifere mergand cand este ff frig. multumesc.
multumesc pentru raspuns.
peretele este doar al casei noastre. vecina si-a lipit de casa noastra niste magazii si cotete de gaini la nivelul parterului de aceea am decis sa izolam doar nivelul etajului 1 si mansarda, deci deasupra acelor baraci...
multumesc.
Buna ziua. Locuim la casa (in Ploiesti). Am inceput lucrarile de reabilitare termica si vecina spre care e spatele casei noastre nu e de acord sa izolam casa pe exterior. Exista vreo prevedere in codul civil prin care vecina sa ne permita efectuarea lucrarilor? Dar daca se face izolatia cu ajutorul unor alpinisti utilitari la etajul I si mansarda e OK, se poate face fara acord, avand in vedere ca nu avem nevoie de acces in curtea vecinilor.
Multumesc anticipat.