avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... oug 20 2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

oug 20 2016

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie aparuta in urma aplicarii oug 20/2016.

Sporul de doctorat(doctorat obtinut inainte de 2009) nu mi s-a adaugat la salariu motivul fiind ca nu exista in plata in cadrul institutiei acest nivel de salarizare(cu spor de doctorat inclus), datorata faptului ca la nivelul institutiei nu sunt persoane cu acelasi nivel de incadrare si vechime in munca care sa aiba si doctorat.

Cum trebuie procedat in acest caz?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ordonanta 20/2016 paulciobotaru2008 paulciobotaru2008 buna ziua, va rog sa imi spuneti daca OUG20/2016 are aplicabilitate si daca sporul de doctorat, cf art. I, pct. 1 alin. 8, se poate acorda si celor din ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu de baza FOTESCU IOANA FOTESCU IOANA In februarie 2010 am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice de conducere(sef birou), in urma caruia am fost admisa.Incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Legea 284/2010 salarizarii unitare- spor de doctorat magdalenaro magdalenaro Va supun atentiei urmatoarea speta legata de aplicarea Legii salarizarii unitare 284/2010. Am obtinut titlul de doctor in 2009. Urmarea a legii 330/2009, ... (vezi toată discuția)