avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate KME

Activitate KME

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Exista vreun articol din vreo lege pe care il pot invoca pentru a numi fi retinute sumele pe care deja le-am platit?
Cel mai dureros a fost ca mi s-a spus ca nu trebuia sa fiu de buna credinta si sa achit pensia alimentara ci trebuia sa astept pana cand venea decizia ca oricum mi se iau bani din urma......
Multumesc de raspuns, dar in cazul de fata am platit pensia alimentara cu documente (mandat postal), inca din luna mai cand a avut loc procesul. Ce trebuie sa fac?
La data de 07.05. 2012 am avut primul si ultimul termen de judecata din procesul de divort cu copil. Inca din luna mai am inceput sa platesc lunar pensia alimentara pe care m-am angajat sa o platesc si am platit-o prin mandat postal pentru a avea dovada platilor efectuate. In data de 30.08.2012 la servici a venit o dispozitie a judecatoriei sector 4 prin care mi se pune poprire pe venituri in suma echivalenta cu valoarea pensiei alimentare in scopul de a fi trimisi banii direct fostei sotii. Contabilitatea a inteles ca trebuie sa opreasca pentru plata retroactiva a pensiei alimentare un maxim de 50% din salariu pentru aducerea la zi a platii pensiei alimentare. Avand in vedere faptul ca am documente care sa ateste ca in acest timp am platit pensia alimentara se pot opri aceste sume?