avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate cristeariz

Activitate cristeariz

Răspuns la discuția Acuzatii furt
Nu, nu am cazier; singura oara cand am fost la politie a fost sa-mi fac buletin, am fost sef de promotie la liceu, chiar nu am treaba cu infractiunile. Si din cauza asta am intrat pe forum sa intreb, pentru ca ma nelinisteste perspectiva unei acuzatii nefondate...
Răspuns la discuția Acuzatii furt
Nu are nicio dovada. Stie doar ca ne aflam in acel sat. Dimineata a fost la persoana la care am fost noi noaptea si de acolo a aflat de noi. Ideea este ca satul este destul de mic (sub 100 de locuitori), deci nu este asa circulat. In alta ordine de idei, eu nici macar nu stiu persoana, si nici macar cum ii arata masina. Am aflat de acuzatii intr-o vizita ulterioara (cam dupa o saptamana) in satul respectiv (de la persoana pe care o stiu acolo).

PS: Deci la politie se poate depune o plangere pe numele nostru ca faptuitori chiar daca nu avem nicio legatura cu acuzatia?
Discuție Acuzatii furt
Buna ziua!
Intr-o noapte am plecat intr-un sat vecin localitatii unde locuim, impreuna cu cativa prieteni. Am fost la o persoana pe care o cunosteam, am stat jumatate de ora si ne-am intors inapoi in localitate. Dupa o saptamana aflu ca tot in noaptea in care am fost atunci a fost sparta o masina, iar proprietarul urmeaza sa ne caute si sa faca plangere pe numele nostru. Intrebarea este urmatoarea: Ce se inampla mai departe? O sa fim tarati prin sectii de politie, tribunale sau ceva de genul? Mentionez ca sunt destul de tanar si este pentru prima oara cand ma lovesc de o asemenea situatie.