marinela4
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu sunt avocat, insa din continutul mesajului Dumneavoastra imi dau seama ca aveti nevoie sa vorbiti cu cineva care chiar sa va asculte. Nu stiu daca e mai bine sau nu sa mergeti direct la dezalcolizare, dar va pot sfatui sa mergeti la un terapeut/psiholog bun si calm - doar si pentru ca veti mai "depresuriza" balonul asta care se tot umple. Daca as fi in locul Dumneavoastra, cu banutii pe care-i am, as pleca o perioada intr-un loc frumos, linistit, cu un pic de masaj si terapii de relaxare si cu stat la palavre cu un psiholog. Si as inchide telefonul. Va trebuie o pauza de la acest scandal continuu. Cu dependenta de alcool e alta poveste: in general, cand doare tare sufletul, incercam sa pansam ca sa nu mai simtim, fiecare cum poate... starea de bine indusa de "ceva de baut" nu face decat sa trezeasca si mai mult simturile atunci cand trece, durerea sa se simta si mai intens si sa vreti si mai mult si mai repede sa va anesteziati din nou. Veti fi surprins cate altele (nenocive) va pot elibera tot atata dopamina in creier ca un cognac, de exemplu. Dar, pentru asta e o alta alegere. Care va fi mai usor de luat daca incepeti cu A VORBI cu cineva... Altfel... nu pot sa spun ca sunt banii Dumneavoastra si daca o bauturica va face sa va simtiti mai bine... go ahead! Este alegerea Dumneavoastra... Liniste si multumire va doresc!
buna ziua, stiu ca e cam tarziu... dar sunt in situatia celei care a initiat topicul. asa ca va intreb: cum dovedesc eu, ca mama ca inca mai alaptez? sau, altfel spus, cum dovedeste angajatorul ca NU mai alaptez, ca sa nu-mi reduca programul de lucru?