Inainte de despartirea noastra aveam niste bani stransi ,depusi intr-un cont pe numele ei.acei bani au ramas in acel cont.eu nu am luat nimic cand am plecat.casa in care am locuit impreuna si in care ea locuieste acum cu cei 2 copii minori este casa tatalui meu care este decedat dar la care nu am facut succesiune.ea a cerut aceste daune morale pt a-si achizitiona o locuinta proprie.in conditiile in care eu nu am niciun venit si banii pe care i-am avut ,i-am lasat ei pt copii,i-am propus sa facem succesiune si sa ii dam noi mostenitorii casa ei.ea nu este de acord dar ma intreb totusi daca vreo instanta ar lua aceasta varianta in considerare.daca pe viitor ma voi casatori si imi voi lua vreo locuinta sau vreun orice alt bun?sau daca o viitoare sotie ar avea bunuri de care prin casatorie as beneficia si eu?se pot executa si aceste bunuri?
Partajul inca nu s-a facut.Aceasta suma reprezinta doar daune morale pt ca sustine ca i-am prejudiciat imaginea parasind-o.E ambigua relatarea intr-adevar.eu am parasit-o pt ca eram intr-o alta relatie dar cu toate astea ea nu a fost de acord cu desfacerea casatoriei.Avocatul care m-a reprezentat nu a facut nimic sa demonstreze ca eu nu am venituri atunci cand ea a cerut aceste daune imense si imposibile pt mine si nici nu mi-a dat decizia in cele 30 de zile in care aveam timp sa fac apel.ea a facut apel si tot ce am putut face cu ajutorul unui alt avocat a fost sa aderam la apelul ei.numai ca ea nu a mai timbrat apelul fapt pt care ne-a fost si noua respinsa aderarea.am avut drept la recurs pt a ne repune in termen si de a ataca decizia judecatoreasca in care eram obligat la plata daunelor morale.dar recursul ne-a fost respins.Nu stiu daca mai am vreo alta cale pt ca nu am de unde sa dau acesti bani.
O sa trimit maine de dimineata.Multumesc pt promptitudine si interes.
Buna seara!Am inaintat actiunea de divort in august 2011 inainte de intrarea in vigoare a noului Cod Civil care prevede acordarea de daune morale.Mentionez ca actiunea s-a inaintat din culpa exclusiva a sotului reclamant adica a mea.Instanta i-a acordat daune morale fara ca eu sa am vreun venit.A facut apel la divort pt ca ea nu a fost de acord cu divortul iar eu m-am atasat la apelul ei cu cererea mea pt anularea daunelor morale.ea nu a timbrat apelul fapt pt care mi-a fost si mie respinsa cererea de atasare.am facut recurs pt repunere in termen dar mi-a fost respins.ce solutie am?mentionez ca nu am venituri iar daunele morale sunt de 20 000 €.